Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Cikza suka bila tibanya musim Tahun Baru Cina, design baju, kasut segala tudung semua cantik-cantik. Teringat masa zaman kekecik dulu, bila tiba musim Raya Cina je, mama mesti belikan kami terus Baju nak pakai Hari Raya. Walaupun Raya tu lagi 4-5 bulan lagi. Tak di nafikan corak dari Tahun Baru Cina memang buat hati tu meruntun, terutama kepada meraka yang kaki shopping online. Nak tau tak? Sila baca sampai habis.

Pernah dengar tak website shopping popular Nile.com.my, bagi yang kaki shopping mesti tau, sebaris nama dengan Lazada rupanya Nile ni, Jangan lupa terjah, sekarang Nile tengah buat jualan promosi gila-gila murah tau sempena Tahun Baru Cina ni. Disebabkan itu, Cikza dah senaraikan keperluan barang yang sememangnya Cikza nak sangat!

5 Barang Dari Nile Yang Menarik Pilihan Hati Cikza

Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only

Product: Traveler Backpack
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 17/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 190 units only

Product: High-Heel Sandal
CNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only

Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only


Kenapa Cikza Perlukan Kesemua Barang Tersebut?

  1. Bergaya / Anggun – Selama Cikza ke pejabat, cikza jarang menggunakan beg tangan, sebaliknya cikza banyak membawa beg seperti budak nak kesekolah, tapi bila tengok produk Nile ni terus jatuh hati dengan beg warna biru tu. Terbayang kalau pakai memang penuh  bergaya dan yakin lah Cikza melangkah.
  2. Kasut Untuk Melangkah – Cikza selalu menggunakan high heel tau, tapi disebabkan ada athritis, gemar pulak kasut bertutup, lagi pulak tengok harga murah giler, sesuai lah sangat digunakan ke pejabat. Bukan orang tahu kasut tu murah, hitam tu nampak mahal kot!
  3. Cardigan – Sebagai muslimah, ada lebih baik untuk menutup aurat yang ada, lagi pulak cardigan diibaratkan jaket sebagai lapisan kedua. Lengan panjang yang menjadi pilihan hati. Sesuai sangat lah Cikza yang muslimah ni mengenakannya.
  4. Backpack Untuk Travel- Siapa taknak backpack camtu murahnya, janji boleh guna pergi travel memana bagi menggantikan beg Cikza yang rabak habis tu. Nampak simple tapi penuh lasak buat hati Cikza tertarik untuk memelikinya tau. Almaklum next month nak travel p Penang. Boleh guna pakai.

Nile.com.my  merupakan website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, akan mengadakan giveaway semasa Tahun Baru Cina iaitu jatuh pada 28 Januari 2017 ini. Rugi sapa yang tak cuba nasib, mana tahu tahun Ayam ni ada “Ong” untuk korang.

Hadiah-hadiahnya korang boleh tengok kat bawah ni, nampak macam lumayan jugak, jadilah buat pelepas duit minyak dan tol pergi balik kerja dan sepinggan Nasi Ayam Penyet  :

RM300 Duit Raya x 1 pemenang

RM200 Duit Raya x 2 pemenang

RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Jom Sertai Peraduan Nile.Com.My

 

Please follow and like us:

4 thoughts on “Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *