Drama Antarabangsa

Tonton Layangan Putus Episod 1 – 10 ( Akhir ) Terbitan MD Entertainment

Tonton Layangan Putus Episod 1 – 10 ( Akhir ) Terbitan MD Entertainment | Harini sahaja cuba lah Cikza layan tonton Episod pertama cerita ni, rasanya sedang hangat di perkatakan. Ribut cerita ni, seakan The World Of The Married filem korea tu. Tapi jalan cerita ni, memang padu baru tengok episod pertama sahaja dah menyumpah cemana tu.

Layangan Putus ni, sebenarnya adaptasi dari kisah benar, yang juga merupakan dari penulis novel terkenal di Indonesia, perkongsian beliau dari perjalanan dirinya sendiri berjaya meraih perhatian warganet dan kisahnya menjadi viral mendapat perhatian.

 

Ribut drama ni, ada 10 episod sahaja yang Cikza tengoklah, cuma Cikza tak sure kalau ini hanya siri pertama, perjalanan masih panjang, mana tahu rupanya ada siri kedua pula. Tapi khabarnya drama ni dah berjaya menarik perhatian rakyat Malaysia, Pantang kalau jalan cerita sebegini, memang raih maju terus. Lihat The World Of The Married punya penangan pun dah tahu, sanggup sampai nak tunggu siri kedua kan. The Penthouse pun kan. Rugi kalau korang tak tengok.

INFO DRAMA LAYANGAN PUTUS

  • Episod / Tayangan : 10 Episod
  • Tarikh Tayangan: 26 November 2021
  • Slot: WeTV & Iflik
  • Penulis Novel: Mommy ASF
  • Penulis Skrip: Oka Aurora
  • Sutradara : Benni Setiawan
  • Produksi: Manoj Punjabi Production
  • Pelakon :
    • Reza Rahadian ‘
    • Putri Marino
    • Anya Geraldine
    • Graciela Abigail
    • Lala Cho
    • Ruth Marini
    • Ramai lagi pelakon handalan yang terlibat

SINOPSIS DRAMA LAYANGAN PUTUS 

Kinan selalu merasa rumah tangganya adalah layangan, dengan Aris dan dirinya sebagai tuan. Kini ia dihadapkan dengan kenyataan bahwa Aris memiliki kekasih lain di belakangnya, dan mengancam rumah tangganya menjadi layangan putus yang tak tentu arah. Kinan lalui pelbagai rintangan termasuk kehilangan anaknya dan menyalahkan suami 100% atas kehilangan tersebut, mampukah Kinan dapat menyelamatkan rumahtangganya semula bersama Aris? korang kena tengok sampai habis.

Tonton Layangan Putus Episod 1 – 10 ( Akhir )

 

Episod 1 

Episod 2 

Episod 3

Episod 4

Episod 5 

Episod 6 

Episod 7 

Episod 8

Episod 9 

Episod 10 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge