Kulit Segar Dengan Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Published on :

Kulit Segar Dengan Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser | Harini aku nak bercerita tentang keberkesanan sabun dari japan yang aku dapat ni pada korang. Rasanya ramai wanita di Malaysia yang mengalami kulit berminyak, kulit kusam dan sebagainya. Jom baca sampai habis. Produk ni ada dua variasi samada untuk lelaki […]

Luckin Kopi Warung Kopitiam Padu Tengah Bandar Kuala Lumpur

Published on :

Siapa pemnat tegar kopi? atau mereka yang suka berkunjung ke warung kopi? Tentu korang terfikir susahnya nak cari warung kopi yang padu dan halal di tengah bandar Kuala Lumpur ni. Dari luar nampak macam santai dan memang style kampung. Bila melangkah masuk confirm terus melekat kat hati, sebab bau kopi […]

DAPATKAN KULIT SEGAR DAN BERSIH DENGAN BEAUTEA BY SAFI

Published on :

Ramai yang mengeluh, kulit cepat kusam. Ramai wanita bekerjaya yang kurang titik beratkan kecantikkan luaran dalaman. Bahkan ada yang setakat menggunakan sabun pencuci muka sahaja tanpa menggunakan produk2 yang sesuai dengan mereka. Untuk harini aku nak berkongsi, cara nak dapatkan kulit segar untuk kulit mulus dan gebu. Baru-baru ni, aku […]

PANDUAN LULUS TEMUDUGA KERJA KERAJAAN DENGAN MUDAH

Published on :

Ramai yang mengeluh, setiap kali hadir temuduga pasti berakhir dengan kegagalan, begitu juga aku, pernah hadir bermacam-macam temuduga untuk dapatkan kerja yang boleh menjamin masa hadapan.¬† Tapi ramai yang kurang mengambil berat tentang perihal temuduga. Bagi aku temuduga ni adalah peringkat pertama untuk ke level seterusnya. Tapi apa yang perlu […]

PUASHATI DENGAN HANSAEGEE NATURAL GOLD NANO CC CREAM

Published on :

Hansaegee Nature CC Cream¬†| Siapa yang mempunyai masalah, kalau nak keluar rumah, atau masalah tona tidak sekata? Yess sama dengan masalah aku lalui. Kalau kita sebagai perempuan, masalah tu dikira paling besar dalam segala masalah. Semua nak nampak cantik dan tiada kesan tompokan. Aku sendiri kalau nak pergi kedai sekalipun, […]

Cara Masak Rendang Ayam Lebih Senang Dan Sedap

Published on :

Rasanya macam terlambat nak upload cerita raya kita. Tapi kita mulakan dengan cerita, resipi raya dulu ye, Mesti ramai yang tercari-cari resipi nak buat rendang, katanya leceh sangat kan. Tapi sebenarnya mudah je. Kalau ikut cara aku semuanya campak-campak je. Tak perlu nak tunggu masuk itu ini. Cuma tunggu masak […]

PUAS HATI DENGAN SHOKUBUTSU MOCHI HADA

Published on :

Bila sebut pasal mochi, confirm korang teringat mochi dekat Empire Sushi kan! Aku harini nak berkongsi review jujur ikhlas dari hati nurani aku sendiri. Bukan apa, sebab bagus kita kongsi, kalau tak bagus atau kurang bagus, kita jujur terus terang. Takkan nak menipu. Aku nak tanya berapa ramai yang setia […]

Pengalaman Keputihan Punca Masalah Sukar Merancang Kehamilan

Published on :

Siapa yang tak pernah alami keputihan, semua pernah alami keputihan tetapi ada yang teruk dan melampau. Ramai yang mengeluh segala pelbagai cara telah dilakukan termasuk pelbagai petua telah dilakukan antaranya bertangas, makan jamu dan sebagainya. Tapi itu semua mengambil masa berminggu-minggu. Adakah keputihan saya normal jika ia warna putih atau […]

Tak Puas Hati Dengan Hatten Hotel Melaka, Bandar Hilir

Published on :

Dah puas pekena Asam Pedas, terus blur terfikir nak tidur mana pun tak tahu. Waktu dah hampir penghujung malam. 4 kali pusing tawaf dekat Dataran Pahlawan tu. Sambil tangan capai tengok Agoda. Cari punya Cari dapatlah Hotel Hatten Melaka, berhampiran Dataran Pahlawan. Nampak gah woo! Aku macam biasa teruja sakan, […]

Lirik Lagu Satukan Rasa Khai Bahar Dan Siti Nordiana

Published on :

Bikin gempak betul, penangan Khai Bahar dan Siti Nordiana ni. Netizen kalau boleh nak satukan sampai jinjang pelamin, mana taknya padan benor, aku tengok dorang berdua ni. Lagi pulak, dua-dua masih lagi single. Tapi firasat aku mengatakan, samada lagu ni marketing atau luahan. Kebiasaan pasangan bercinta ni suka buat luahan […]