PUAS HATI DENGAN SHOKUBUTSU MOCHI HADA

Bila sebut pasal mochi, confirm korang teringat mochi dekat Empire Sushi kan! Aku harini nak berkongsi review jujur ikhlas dari hati nurani aku sendiri. Bukan apa, sebab bagus kita kongsi, kalau tak bagus atau kurang bagus, kita jujur terus terang. Takkan nak menipu. Aku nak tanya berapa ramai yang setia dengan Shokubutsu ni, kalau korang tanya aku, memang aku setia dengan botol penutup pink, macam-macam bau floral gitu. Continue Reading