Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin 1439H

Dikesempatan ini, Cikza nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H buat semua rakan dan kenalan Cikza samada di dunia siber dan luar dunia siber. Walaupun menerusi blog yang biasa-biasa ini. Ingatan Cikza pada semua tidak pernah lupa. 2 Tahun Cikza.com Meniti Nama Di Dunia Blog Alam Maya¬† Terima kasih kerana sehingga harini masih setia mengunjungi …

Raya Part 2

Rentetan dari raya part 1, meh nak sambung suasana di pagi raya pulak. Memang meriah terutama pagi raya, tak menang tangan, Cikza #teamorangdapur hehehe. yang pasti Cikza punya kenangan raya tahun ni memang super duper meriah. 5 star. Tahun ni tema kami sekeluarga cacamarba sikit, cokelat dan hitam, tapi tengok famili-famili lain memang gigih lagh …

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Semua orang dah buat ucapan raya, cuma Cikza terlambat sedikit almaklum namapun #teamorangdapur jadinya banyak habiskan masa di dapur sepanjang hari. Penggunaan internet pun limited sahaja, jadinya itulah punca-punca Cikza lambat sedikit buat ucapan hari raya. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin Mungkin ini pertama kali Cikza buat ucapan sempena hari perayaan, khas …