TONTON DRAMA HATI TANPA RASA EPISOD1-26 AKHIR SAMARINDA TV3

TONTON DRAMA HATI TANPA RASA EPISOD 1-26 SAMARINDA TV3 | Drama Rindu Kasih dah tamat, kisahnya ni ada yang puas hati tak? Haa! Korang tahu tak? Serendah RM10 pun ambil pakej paling murah sahaja korang boleh dapat tengok episode terkini setiap drama sebelum masa sebenar ditayangkan. Macam Cikza memang pengguna setia Disney Hotstar, Viu, iQIYI …

TONTON DRAMA RINDU KASIH EPISOD1-15 AKHIR SAMARINDA TV3

TONTON DRAMA RINDU KASIH EPISOD1-15 AKHIR SAMARINDA TV3 | Drama Rindu Kasih dibintangi oleh Ummi Nazeera, Izzue Islam, Nafiz Muaz, Ezzaty Abdullah, Amyza Aznan dan ramai lagi, akan disiarkan di slot Samarinda TV3 bermula 16 November ini, pada setiap Isnin hingga Khamis pukul 10:00 malam atau strim melalui platform penstriman Disney+ Hotstar. Drama arahan Pali …

TONTON DRAMA SURI HATI EPISOD1-20 AKHIR SAMARINDA TV3

TONTON DRAMA SURI HATI EPISOD1-20 AKHIR SAMARINDA TV3 | Dalam kehidupan yang korang lalui, ada tak kawan baik yang sentiasa dengan korang. Dan dalam kehidupan korang jugalah pernah tak kepercayaan korang dikhianati oleh kawan baik sendiri atau mungkin dalam kehidupan korang pernah tak rasa perbalahan sesama antara korang dan kawan baik korang sendiri. Drama terbaru …

TONTON AKU TANPA CINTAMU EPISOD1-15 AKHIR SAMARINDA TV3

TONTON AKU TANPA CINTAMU EPISOD1-15 AKHIR SAMARINDA TV3 | Harini nak update drama baru untuk korang yang setia dengan blog Cikza. Tapi sebelum tu, korang puas hati tak ending drama “Biarkan Ia Pergi”. Cikza pada awalnya pun mula-mula ingat jalan ceritanya ni memang slow sangat. Tapi pertengahan jalan cerita, memang terasa nak menyumpah sahaja. Atlast …