Filem Rings 2017 | Roh Samara Kembali Mengganas

  Baru-baru ni Cikza berkesempatan menonton cerita yang dikatakan baru je release kat Malaysia, bertajuk Rings 2017 atau The Rings 3. Kalau tengok thriller penuh seram. Tapi kalau nak tahu apa yang Cikza rasa. Filem Rings 2017 atau The Rings 3 ni telah ditayangkan pada 9 Febuari 2017 serentak di seluruh cinema. Nak tau best ke tak? …

Train To Busan Filem Seram Korea Meruntun Jiwa

Akibat terlalu sibuk dengan dunia pekerjaan, adakah korang akan mengabaikan anak demi pekerjaan yang menyebabkan keruntuhan rumah tangga dan sebagainya, Filem seram Train To Busan kini bakal merungkai segala persoalan korang. Filem ini telah ditayangkan bermula 8 September 2016, sempat terlalu banyak kerja yang nak diselesaikan, harini dapatlah menulis review filem tersebut. Train To Busan …

Uncategorized

Serius Batman V Superman ( Dawn Of Justice ) Sangat Membosankan

Bila dapat tahu, Filem kegemaran cik za dah release, apa lagi, cepat-cepat jejari gatal ni, buat Booking Seat di GSC, MOVIE IOI PUTRAJAYA. Akibat tak mahu ketinggalan akhirnya dapat jugaklah cik za layan movie tersebut. Filem Batman V Superman ( Dawn Of Justice ) ramai yang bagi hujah bosan bagai, jalan cerita tak gah seperti yang …