Resepi Rendang Ayam Sedap Dan Tahan Lama (Ayam Brand)

Published on :

Resepi Rendang Ayam Sedap Dan Tahan Lama | Assalammualaikum dan Salam Sejahtera, Perkongsian Cikza harini adalah berkaitan juadah yang sering menjadi pilihan untuk hari raya, tapi bukan itu sahaja. Hari biasa bukan perayaan pun ramai jugak yang buat. Bila dikira ni baru puasa hari kedua. Tapi terliur macam dah nak […]

 690 total views

Rendang Kerang Meletop

Published on :

Pertama kali cuba buat rendang kerang ni. Di musim perayaan ni stock ayam dan daging memang sentiasa habis. Bertabahlah kepada mereka yang nak buat open house tu. Rendang kerang ni secara kebetulan ternampak lebihan isi kerang dalam peti ais, jadi Cikza manfaatkan sebaik mungkin. Kebetulan barang-barang semua cukup tapi topup […]

 1,639 total views,  2 views today

Rendang Ayam Meletop

Published on :

Rendang Ayam Meletop | Lambat lagi nak raya, tapi harini cikza dah raya, rasanya rendang ayam ni bukan nak di hidangkan untuk hari raya je, tapi hari biasa jadikan lauk tambahan pun boleh. Lagi pulak simple dan mudah disediakan. Bila tekak terasa nak makan rendang, almaklum macam dah lama tak […]

 2,383 total views,  6 views today