Rendang Kerang Meletop

Published on :

Pertama kali cuba buat rendang kerang ni. Di musim perayaan ni stock ayam dan daging memang sentiasa habis. Bertabahlah kepada mereka yang nak buat open house tu. Rendang kerang ni secara kebetulan ternampak lebihan isi kerang dalam peti ais, jadi Cikza manfaatkan sebaik mungkin. Kebetulan barang-barang semua cukup tapi topup […]

 1,637 total views

Rendang Ayam Meletop

Published on :

Rendang Ayam Meletop | Lambat lagi nak raya, tapi harini cikza dah raya, rasanya rendang ayam ni bukan nak di hidangkan untuk hari raya je, tapi hari biasa jadikan lauk tambahan pun boleh. Lagi pulak simple dan mudah disediakan. Bila tekak terasa nak makan rendang, almaklum macam dah lama tak […]

 2,377 total views