(FOOD REVIEW) FIZOMAWAR KITCHEN SEDAP KE?

(FOOD REVIEW) FIZOMAWAR KITCHEN – Salam┬ásejahtera alkisah sebenarnya kami saja jalan-jalan mencari kedai makan sebab perut pun lapar jangan katalah kan, penuh-penuh cacing bergonjeng dalam perut ni. teringat lah rupanya ada satu kedai makan retis popular ni kan, nama pun blogger kaki melantak, apa lagi terjah lah kat sana. Sesampai kat sana maka apa lagi …

Uncategorized

Sobae Custard Puff Seakan Baulu Berintikan Custard

Sobae Custard Puff Seakan Baulu Berintikan Custard- Salam sejahtera kepada pembaca blog kita, weekend minggu lepas sambil merehatkan minda, macam biasalah jalan-jalan cari makan, takda yang pelik kita rasa sebab sememangnya kita ni adalah pemakan tegar, Weekend lepas lepas kenduri, apa lagi try masuk mall baru Quill City Mall yang terletak di tengah-tengah bandar KL, …