Uncategorized

Kecewa Dengan Lazada Buat Kali Pertama

Rasanya dah banyak kali Za berurusan dengan Lazada Malaysia. Kebiasaannya semuanya sampai pada masa yang ditetapkan. Tapi baru-baru ni, sahabat Za sendiri guna akaun lazada dibawah nama Za untuk buat pembelian.  Pada 27 April 2016, Za dan sahabat ada buat pembelian sekali lagi kesemuanya dah proceed buat bayaran terus dan tak nak tertangguh. Lagi pulak …

Uncategorized

Kecewa Dengan Lazada

Lazada? ada apa dekat Lazada tu? Hebat sangatke Lazada tu? Popular sangat ke Lazada tu? Banyak sangat persoalan yang bermain difikiran. Lazada tu dah terkenal tau, Laman web beli belah online yang paling Popular,  jangan kata kat malaysia je, kat Oversea pun senang cerita dah popular serata negara dah. Zaman sekarang ni, semuanya mudah, even …