Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Dan Batin 1439H

Published on :

Dikesempatan ini, Cikza nak mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H buat semua rakan dan kenalan Cikza samada di dunia siber dan luar dunia siber. Walaupun menerusi blog yang biasa-biasa ini. Ingatan Cikza pada semua tidak pernah lupa. 2 Tahun Cikza.com Meniti Nama Di Dunia Blog Alam Maya¬† Terima kasih kerana […]

115 total views, 1 views today

Balik Raya Tapi Tido Hotel, Kurang Ajar Ke ?

Published on :

Semua orang nak hapy ending bila hari raya nanti, macam Cikza sekeluarga mesti nak happy ending, and abadikan sebagai memori. Tapi Cikza sendiri masih belom berkahwin belom dapat rasa, nak pakaikan baju melayu and sedondon bersama suami tersayang lepat lepuk lepiu lah bagai. ¬†Lagi pulak hari raya klah dapat kita […]

417 total views, no views today

Raya Part 2

Published on :

Rentetan dari raya part 1, meh nak sambung suasana di pagi raya pulak. Memang meriah terutama pagi raya, tak menang tangan, Cikza #teamorangdapur hehehe. yang pasti Cikza punya kenangan raya tahun ni memang super duper meriah. 5 star. Tahun ni tema kami sekeluarga cacamarba sikit, cokelat dan hitam, tapi tengok […]

300 total views, 9 views today

Raya Part 1

Published on :

Rasanya tak terlambat lagi nak kongsi riang ria raya ketika Cikza di muar. Tahun ni adalah turn Cikza beraya di kampung sebelah bonda Cikza di Bakri, Lagi pulak tahun ni memang tahun berkumpul 12 orang dari 13 orang adik beradik mama. Jadinya dah tentu meriah dan riuh rendah. Cikza guna […]

210 total views, no views today

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Published on :

Semua orang dah buat ucapan raya, cuma Cikza terlambat sedikit almaklum namapun #teamorangdapur jadinya banyak habiskan masa di dapur sepanjang hari. Penggunaan internet pun limited sahaja, jadinya itulah punca-punca Cikza lambat sedikit buat ucapan hari raya. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin Mungkin ini pertama kali Cikza buat […]

198 total views, no views today