Filem Rings 2017 | Roh Samara Kembali Mengganas

  Baru-baru ni Cikza berkesempatan menonton cerita yang dikatakan baru je release kat Malaysia, bertajuk Rings 2017 atau The Rings 3.┬áKalau tengok thriller penuh seram. Tapi kalau nak tahu apa yang Cikza rasa. Filem Rings 2017 atau The Rings 3 ni telah ditayangkan pada 9 Febuari 2017┬áserentak di seluruh cinema. Nak tau best ke tak? …

(REVIEW FILEM) The Forest Menakutkan Atau Sebaliknya

(REVIEW FILEM) The Forest menakutkan? – Salam sejahtera semua, minggu lepas puas lah memujuk si gebu nak tengok wayang kononnya seram lah kan, Sebelum nak hadap tu wajib tengok trailer sah! Bagi kita lah seram kot. Alkisah nak layan Dilwale tapi masih Full House lagi, maka terjebak lah tengok cerita THE FOREST yang mula ditayangkan …

( FILEM) Ghost Theater Filem Jepun Seram

(FILEM) Ghost Theater Filem Jepun Seram – Salam sejahtera kepada pembaca blog mezquita, rasanya masih belum terlambat untuk mengkritik atau mengkomen review filem seram terbaru khas dari jepun. Sememangnya Jepun sinonim dengan cerita seram yang paling terbaik untuk ketika ini. Dari pengarah filem terkenal Hideo Nakata yang terkanal dalam menghasilkan karya seram, kini beliau sekali …