Dashing 2 In 1 Face Body Wash Khas Buat Suami Untuk Diiktiraf

Dashing 2 In 1 Face Body Wash – Suka benar Asben kita bila puan isteri hadiahkan DASHING 2 IN 1 FACE BODY WASH, Khas buat Para Suami Untuk Diiktiraf. Sebab tanda ucapan terima kasih pada suami, agak-agak macam Isteri Untuk Diiktiraf tak. Memang jimat dan sangat berbaloi, sebab murah.Didatangkan dalam 4 variasi DASHING 2 IN 1 FACE BODY WASH khas untuk detox, memutihkan kulit, melembabkan dan pembersihan secara menyeluruh.

Baca : Dashing Sport Wangian Lelaki Aktif 

DASHING mempunyai aura yang turut menampilkan keyakinan dan sifat maskulin lelaki sebenar. Face Body Wash baharu ini dapat memberikan kesegaran, namun masih mengekalkan ciri esen moden yang dapat memenuhi kehendakan lelaki aktif sesuai dengan kehidupan aktif seharian.

Dashing 2 In 1 Face Body Wash Produk Untuk Lelaki Aktif 

DASHING kini melancarkan produk terbaru iaitu,  buih mandian DASHING 2 in 1 Untuk  Muka & Badan. Pembersih wajah dan badan ini tersedia (hadir) dalam pek pam bersaiz 700-gram. Dirumus khas untuk wajah dan badan lelaki (si jejaka) agar kekal hidrat dan juga mencerahkan kulit. DASHING 2 in 1 Muka & Badan terdapat dalam 4 variasi; Cool, Active, Hattrick dan Ultimate Kick. Diformulasi dengan pewangi DASHING eau de toilette (EDT), ia memberikan kesegaran serta haruman maskulin kekal lama untuk lelaki.

Confirm lepas ni, asben aku jadi cerah macam pelakon korea tu. Tapi jangan tak tahu, Cikza tibai jugak sabun ni. Memang buih banyak, lepastu wangi sampai ke petang. Asben puji habis bini dia ni. Ingat dia sorang je nak berwangi-wangi. Puan Isteri pun nak berwangi-wangian tau. Yang penting, usah khuatir Dashing 2 In 1 Face Body Wash boleh digunakan untuk lelaki dan wanita

DASHING 2 in 1 Muka & Badan – COOL

Khas untuk jejaka kontemporari yang berpersonaliti relak, gemar meluangkan masa dengan rakan-rakan serta menghadapi kehidupan dengan tenang. Haruman penuh maskulin ini melambangkan identiti dan daya tarikan maskulin lelaki. Haruman maskulin ini dilengkapi dengan gabungan wangian Bergamot dan Galbanum dengan campuran Powdery Amber dan Musk sebagai nota asas. Haruman ini direka untuk menyerlahkan personaliti lelaki yang cool dan maskulin.

DASHING 2 in 1 Muka & Badan – ULTIMATE KICK

Wangian sebenar seorang juara. Ultimate Kick menyerlahkan ciri-ciri lelaki sofistikated dalam setiap aspek kehidupan modennya. Ultimate Kick mempunyai haruman yang menggabungkan ramuan Lemon, dipertingkatkan dengan kesegaran Cardamom serta disulami nota asas aroma Vanilla dan Musk.

DASHING 2 in 1 Muka & Badan – HATTRICK

Simbol kemenangan unggul buat setiap lelaki DASHING, aroma misteri Hattrick membara  semangat dan keghairahan untuk mencapai  impian. Hattrick merupakan gabungan unik kesegaran Epal dan Citrus, berserta  dengan haruman Amber.

DASHING 2 in 1 Muka & Badan – ACTIVE

Pelengkap si jejaka yang bergaya lasak dan menikmati kehidupan aktif. Haruman ini adalah gabungan nuansa Fougére dengan Citrus, Lavender, Muguet Heart dan Amber. Wangian ini dicipta untuk memastikan setiap lelaki tampil yakin dan berdaya aktif dengan aroma maskulin yang luar biasa.

Perbezaan Kesemua Variasi Dashing 2 in 1 Muka & Badan

Variasi Cool dan Hattrick buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan mempunyai formula dwi-aksi dengan tiga kali ganda agen pemutihan yang lembut dan berkesan untuk membersihkan wajah serta memberikan anda tona kulit rata untuk tampil lebih cerah. Pada tubuh pula, formulasi penghidratan yang mengandungi mineral mikro yang membantu mempertingkatkan kadar lembapan kulit serta menguatkan sistem pertahanan kulit, agar lebih sihat dan segar.

Variasi Active dan Ultimate Kick, kotoran dan minyak berlebihan pada wajah dapat dibersihkan agar kelihatan bersih dan tidak berkilat. Dengan ciri-ciri detox dan pembersihan yang mendalam, ia membantu kulit untuk mengatasi sebarang habuk dan kotoran harian, serta memberikan anda pengalaman mandian yang hebat dan menyegarkan.

Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan boleh didapati pada harga RM17.90 untuk pek bersaiz 700 ml dan boleh didapati di mana-mana pasaraya berhampiran.

 

 

Dashing Sport Wangian Lelaki Aktif Sesuai Untuk Suami

Dashing dan Lelaki dah sinonim. Apepun anniversary dah dekat, Cikza buntu sebenarnya nak cari hadiah untuk suami. Walau dia tak cerewet tapi kalau boleh nak dia sentiasa angau dengan kita haha! Mujur lah ada penyelamat. Produk Dashing Sport yang dikhaskan untuk lelaki aktif seperti suami cikza tu.

Anniversary dah makin dekat, tapi sebenarnya hadiah tidak mainkan peranan dalam satu hubungan, namun keikhlasan memberi sebenarnya lagi penting dalam satu pemberian. Siapa tak happy, bila suami hargai apa yang kita berikan walaupun ia bukan mahal beratus-ratus. Ai mampu buat suprise yang ni je hokeh!

Dashing Sport Wangian Lelaki Aktif Sesuai Untuk Suami

 

DASHING mempunyai aura yang turut menampilkan keyakinan dan sifat maskulin lelaki sebenar. Wangian baharu ini dapat memberikan kesegaran, namun masih mengekalkan ciri esen moden yang dapat memenuhi kehendakan lelaki aktif yang inginkan deodorant dan pewangi yang maskulin, segar dan sesuai dengan kehidupan aktif seharian.

Dua Koleksi Dashing Yang Wajib Korang Cuba

Terbaru DASHING kini memperkenalkan 2 variasi baharu ke dalam rangkaian DASHING Sport. Yang ada dipasaran kini ialah variasi MCFC Hattrick dan Ultimate Kick. Untuk variasi terbaru DASHING SPORT ialah Hitman and Golden Boot terdiri daripada Deodoran Semburan Badan dan Eau De Toilette.

Deodoran Semburan dan Eau De Toilette telah menjadi produk penjagaan harian lelaki yang penting. Deodoran dapat membantu mengawal bau badan serta meningkatkan keyakinan diri manakala Eau De Toilette memberikan wangian yang tahan lama dan kesegaran. Memilih Deodoran atau Eau De Toilette yang bersesuaian amat penting kerana terdapat produk yang tidak mampu bertahan lama dan meninggalkan kesan kotoran pada pakaian.

DASHING Hitman

Dicipta khas untuk lelaki aktif yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikan wangian  dengan daya tarikan  yang semestinya meningkatkan keyakinan aktif si pemakai.

DASHING Golden Boot

Mempunyai haruman yang lebih Musky dan menggoda. Aroma dari daun Rhubarb dan Pimento memberikan kehangatan maskulin kepada si pemakai, manakala kombinasi kayu Kashmir dan Leather memberikan aroma kelelakian maskulin yang memukau dan tidak dapat dilupakan.

Deodoran DASHING SPORT Memberi Perlindungan 24 jam

Semburan Deodoran DASHING SPORT  bukan sahaja memberi perlindungan 24 jam tetapi juga memberikan manfaat 6-dalam-1 yang berkesan mencegah bau badan. Ia mengandungi anti-bakteria, formula cepat kering, tidak meninggalkan kesan di kulit atau di baju serta memberikan keharuman dan kesegaran maskulin optimum sepanjang hari.

Kepada mereka yang mencari Produk Dashing Sport ni, semua variasi DASHING Sport boleh didapati  pada harga yang berpatutan iaitu RM12.90 untuk Semburan Deodoran 125 ml dan RM24.90 untuk Eau De Toilette 50 ml.