Kejutan Buat Firash Si Gigi Senget

Published on :

Masih ingat lagi tak, Cikza pernah up entry pasal kerenah Raya Part 1 dan 2, kisah budak baju hijau tu. Alkisahnya semalam, genaplah dia 3 tahun. Tak sangka besar dah adik ayon sorang ni. Tapi waktu Cikza sampai, dia tengah tidur. Jadi persiapan tu simple tapi pertama kali dia sambut […]

447 total views, no views today

Siapa Yang Rasa Tamak Pahala?

Published on :

Siapa yang rasa die Tamak Pahala, Nak buat kerja amal jangan kecoh-kecoh kat orang, nanti dikatakan riak dan takbur. Tapi apa salahnya reward pun dikongsi bersama. Serpihan-serpihan pahala tu dapatlah ke korang sebab membantu mengajak memberi sumbangan kepada Anak-Anak Syurga yang memerlukan.  Harini za nak buat perkongsian berkenaan Projek Tamak […]

422 total views, 3 views today