Uncategorized

(Senarai Pemenang) GA Blogger Terhebat Bulan April 2016

Alhamdulillah, akhirnya pemenang GA dapat gak a uruskan, walaupun weekend full aktiviti, antaranya adik za paling kecil masuk tak sihat, Penuh dengan Event Jemputan dan lain-lain lagi. Tapi dengan lafaz bismillah, dengan ini GA BLOGGER TERHEBAT BULAN APRIL 2016 kini telah tutup dan tunggu next month za akan bukak lagi, mana tahu sponsor akan datang …

Uncategorized

Senarai Hadiah GA Blogger Terhebat Bulan April 2016

Baru beberapa minggu ni, kepala duk terfikir nak buat GA ( GiveAway ) tapi terfikir lagi ada ke yang nak sponsor kan, almaklumlah selalu kebiasaan sponsor pun datang dari diri sendiri, tapi untuk pertama kali buka pencarian sponsor kepada blogger-blogger yang bermurah hati nak sponsor. Alhamdulillah, jom tengok hadiah yang mengujakan tu, mana tahu rezeki …