Skin Routine : Review Althea Petal Velvet Sunaway SPF50++

Published on :

Sebulan lepas, Cikza terima parcel dari Althe Korea tu. Tapi disebabkan nak review bukan setakat sehari dua, Cikza letakkan masa selama sebulan untuk mencuba ke atas produk tersebut. Eh mesti korang tertanya-tanya kenapa Cikza selalu dapat kotak pink? Bertuah rasanya bila terpilih sebagao barisan Althea Angel yang melayakkan untuk membuat […]

Althea Turns 1!! Happy Birthday Althea Korea

Published on :

Happy Birthday Althea!! Happy Birthday Althea Korea. Tak sangka dah setahun berginjak usia Althea Korea ni. Walau ┬ápun jarang dengar jenama ni, tapi rupanya jenama ni dah terkenal di 5 buah negara, seperti Malaysia, Singapura, Indonesia dan Thailand. Pertama kali bukak website Althea ni, Ya ampun, rambang mata Cikza dibuatnya, […]