Uncategorized

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST FEB – MAC 2016

”SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST FEB – MAC 2016″ – Assalammualaikum sume! Nah today sesaja aku berblogwalking, terjumpa pulak satu Giveaway, sesaje lah aku join nak tambah kenalan kan, mana tahu blogger kan kena support each other. so korang di jemput lah join GA tersebut. Syarat Mudah je!  So..  Aku dah join! korang jangan lupa join tau, …

Uncategorized

Pengambilan Wajib Sarapan Pagi

Pengambilan Wajib Sarapan Pagi – Assalammualaikum dan Salam jengah kengkawan, Nah! tajuk aku rasa boleh dikongsi dengan korang, Lagi pulak sesuai dalam kehidupan seharian. Bukannya apa, Warga kota sekarang semakin hari, mengabaikan tentang Pentingnya pengambilan sarapan pagi. Terutama mereka yang bermastautin di bandar. Terkadang sampai skip sarapan pagi terus ambil Brunch ( gabungan Breakfast + Lunch …

2016

GIVEAWAY January 2016 : Tahniah Kepada Pemenang Yang Terpilih

GIVEAWAY January 2016 : Tahniah Kepada Pemenang Yang Terpilih – Assalammualaikum dan Salam Sejahtera diucapkan kepada pembaca blog aku, tidak lupa kepada mereka yang gigih join GIVEAWAY January 2016 yang telah dianjurkan oleh aku sendiri, Alhamdulillah mendapat sambutan walau bukan tahap 1k follower sekalipun,  Bagi aku itu tidak penting, apa yang penting ukhwah yang terjalin buat …

Uncategorized

Trend Percutian Paling Famous Orang Malaysia Tahun 2015

Trend Percutian Paling Famous Orang Malaysia Tahun 2015 – Assalammualaikum dan Salam Sejahtera, sebut aje bercuti, ramai yang mula mencari pakcik google, atau booking [dot] com untuk semak lah kan tempat yang sesuai nak bawa anak-anak bercuti atau percutian bajet murah bagai. sumber google Dengan kecanggihan teknologi yang ada, ramai yang buat review dulu sebelum …

Uncategorized

Fasha Sandha Sah Diceraikan Dengan Talak Satu

Fasha Sandha Sah Diceraikan Dengan Talak Satu – Assalammualaikum dan salam sejahtera, seperti yang tersedia maklum, satu dunia dikejutkan dengan berita Fasha Sandha sah diceraikan dengan Talak Satu, di semua dada akhbar dan media massa. Fasha Sandha selaku plaintif diwakili peguamnya, Zulkifli Che Yong, Lafaz tersebut telah dilakukan di hadapan Hakim Mahkamah Tinggi Syariah, Wilayah Persekutuan, …

Uncategorized

Kematian Itu Pasti Tiba

Kematian Itu Pasti Tiba – Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pengunjung blog aku untuk harini, seperti biasa untuk harini adalah mood suram untuk aku menaip mengikut kata hati, Tajuk atas ni buat aku semakin hiba dengan apa yang aku rasa, Benar kata orang setiap yang hidup pasti akan meninggalkan kita. Seperti apa yang dilalui sahabat …

Uncategorized

Kerana 16 Juta The Red Warriors Boleh Digelar Jejantans Pinky

Kerana 16 Juta  The Red Warriors Boleh Digelar Jejantans Pinky – Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pengikut mezquita.  Tak terlambat lagi nak update pasal kes pengusaha kosmetik yang berlumba-lumba untuk menaja pasukan bola sepak kegemaran masing-masing. Namun tertarik dengan penajaan yang meletup dan hangat dikatakan ni. Dato’ Vida memberi tajaan bersyarat sebanyak RM16 Juta kepada …