Cara Semak Bil Elektrik Secara Online - Sumber Google

Cara Semak Bil Elektrik Secara Online Dengan Mudah

Rupanya sekarang Bil TNB boleh di semak secara online, Mungkin umum tidak ramai yang mengetahui tentang mudah dan ringkasnya cara sebegini tanpa perlu bersusah payah nak beratur, call berhabis kredit dan menunggu lah TNB careline balas pertanyaan kita.¬†Perkhidmatan ini adalah percuma, dan boleh diakses terus ke akaun bil elektrik dengan mudah, di mana sahaja korang …

#Tutorial – Meletakkan Gambar Selepas Entry

Bertemu lagi kita hendaknya, dalam korang sibuk draf entri terbaru, tapi pasti masih banyak yang perlu korang belajar lagi. Adakalanya nak buat blog ni, tak susah mana pun kalau korang ikut step by step yang di beri. Lagi pulak, Cikza tau ramai lagi yang ingin memiliki satu blog peribadi tapi masih tak tahu bagaimanakah caranya, …