Awal Kehamilan Cuba Guna Minyak Kelapa Dara Ibu Memang Terbaik

Minyak Kelapa Dara Ibu, Sesuai sangat ke untuk wanita bujang atau wanita hamil? Dah tentu menjadi persoalan dalam fikiran. Disini meh rapat-rapat, Cikza nak berkongsi petua satu minyak yang sangat-sangat sesuai digunakan untuk semua, terutama ibu mengandung. Lagi pulak kalau kita tengok khasiatnya memang sangat sesuai diamalkan setiap hari. Sedap ke tak? Bagaimana rasanya ? …

Sistem Guru Online (SGO) Mudahkan Tenaga Pengajar Dan Ibu Bapa

Sistem Guru Online (SGO) Mudahkan Tenaga Pengajar Dan Ibu Bapa Disini Cikza ada satu perkongsian yang sangat berguna. Rata-rata sekarang zaman dah maju, semuanya dihujung jari. Takperlu bersusah-payah nak pantau asyik-asyik nak kena berjumpa guru, perabih duit minyak dan tenaga.¬†Buat kerja pastinya lebih mudah dan pantas dengan menggunakan semuanya secara ¬†online. Sekarang ni pun tenaga …

Bagus Sangatkah Produk Lunavie Untuk Keselamatan Anak Di Rumah

Tajuk dah macam muka depan akhbar, tapi para ibu bapa wajib jugak fikir keselamatan anak kecil masing-masing, adakah dah cukup yakin ianya selamat. Terdetik di hati, rupanya ramai yang kurang pasti akan keselamatan anak-anak kecil di rumah sendiri. Lagi pulak, kebanyakkan para ibu bapa melakukan aktiviti seharian di rumah dan anak di bawah pengawasan yang …

MamyPoko Pants Jenama Dipercayai Ramai Dari Lazada Big Baby Fair

Sebut je pampers semua para ibu bapa inginkan yang terbaik untuk anak-anak mereka terutama bagi mereka yang masih mempunyai anak yang masih memakai pampers. Tapi tahukah korang yang ada satu jenama yang bakal membuat sale besar-besaran sepanjang Big Baby Fair nanti. Baca sampai habis. MamyPoko Pants Lazada Big Baby Fair 2016 Baru-baru ni, Cikza ada …