Hasnuri Kini Semakin Di Kenali di Program Titan Summit 2021 RichWorks

Hanya Disuruh Berhenti Oleh Suami, Jenama Hasnuri Semakin Di Kenali | Assalammualaikum dan salam sejahtera, Korang pernah dengar tak jenama Hasnuri? For sure pernah dengar sebab tu jenama wajib ramai golongan terutama wanita berkerjaya untuk dapatkan stock baju kurung pelbagai design. Kain yang tahan lasak, jahitan yang kemas memang wajar jenama tu sering menjadi perhatian. …

Rindunya Zaman Budak Hingusan Baru Nak Belajar Kenal Game Online

Rindunya Zaman Budak Hingusan Baru Nak Belajar Kenal Game | Rindunya zaman masa mula-mula mama beli komputer untuk kegunaan beliau siapkan tugasan kerja. Tapi saya waktu tu, curi-curi guna sebab ada game solitaire dan minesweeper dalam tu. Siapa yang pernah gua PC versi microsoft awal-awal dahulu mesti tahu game-game yang Cikza sebut. Tapi game online …

#LEKLUMcDBELANJA RAI 65,000 SENYUMAN PENGHANTAR MAKANAN

#LEKLUMcDBELANJA RAI 65,000 SENYUMAN PENGHANTAR MAKANAN | Penghantar makanan di seluruh negara tebus set hidangan Quarter Pounder dengan Keju McDonald’s ini berita menarik yang wajib dikongsikan dengan semua, terasa mereka juga patut dihargai sebagai frontliner walaupun sekadar Penghantar Makanan. Penghantar makanan di seluruh negara kini tersenyum girang dan rasa sangat dihargai setelah McDonald’s Malaysia rai …

McDonald’s Perkenalkan Foldover Ikan Rangup Sempena Ramadhan

McDonald’s Perkenalkan Foldover Ikan Rangup Sempena Ramadhan | Assalammualaikum dan Salam Sejahtera, Rasanya bulan ramadhan ikutkan tanggal beberapa hari lagi. Tapi kan, Cikza saja lah scroll Apps-Mc Donald’s kekonon tak mau makan nasi, Rupanya ada menu baru, dan satu menu lama di kekalkan sempena ramadhan ni. Bulan Ramadan ini, McDonald’s Malaysia terus menyajikan pelbagai hidangan …

BELI PRODUK SOFEAROSE DAN MENANG DUIT RAYA RM3000

Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera, Cikza nak tanya Siapa kata duduk rumah sepanjang Perintah Kawalan Pergerakkan Ni tak boleh buat duit. Kalau korang pandai je confirm berbaloi. Tak payah susah-susah pun hanya perlukan telefon je. Cikza banyak menghabiskan masa scroll Facebook Feed kawan-kawan. Tapi berkenan dengan satu posting Contest yang di anjurkan oleh SofeaRose ni agak …

Tudung Sukan Tahan Hijab Dari PTT Outdoor Sesuai Untuk Sukan Lasak

Sejak masuk tahun 2020 ni, dah bertahun-tahun azam nak kurus tak tercapai. Namun banyak benor alasan menolak untuk melakukan aktiviti lasak. Tapi tahun ni, rasanya bolehlah katakan tidak pada alasan untuk tidak bersukan. Punca pemakaian kurang sesuai tu adalah faktor utama, kadang badan gempal macam Cikza ni, kena cari tema pemakaian betul-betul sedap di mata …

JADUAL WAKTU IMSAK DAN BERBUKA PUASA BULAN RAMADHAN 2019 BAGI KUALA LUMPUR

Puasa Ramadan 1440H/2019 telah ditetapkan bermula 06 Mei 2018 (Isnin) bagi seluruh Malaysia. Pengumuman mengenai tarikh mula puasa telah pun dimaklumkan menerusi kaca tv oleh penyimpan mohor besar Raja-Raja, baru-baru ini. Untuk itu, cikza nak kongsikan jadual imsak dan jadual berbuka puasa untuk seluruh Malaysia, khususnya bagi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur Cikza nak kongsikan  jadual …

5 Kad Kahwin Paling Unik Berserta Pakej Murah Carian Popular

Kad kahwin wajib di berikan oleh pasangan pengantin kepada tetamu yang di jemput ke majlis perkahwinan mereka. Kadang-kadang pening jugak tengok pelbagai contoh design terkini yang unik dan menarik, cuma kata orang Perkahwinan Adalah Sekali Seumur Hidup, jadinya pasti ada yang meninginkan yang terbaik dalam pemilihan design yang akan menjadi kenangan seumur hidup. Pemilihan design …

RM 37 Untuk Satu Bingkai Cermin Mata, Tapi Berbaloi ke?

Harini Cikza nak berkongsi tentang cermin mata baru yang dapat tadi. 2 bulan lepas ada booth tentang waqaf cermin mata bingkai RM37 sepasang siap dengan cermin berpower mengikut kita punya power cermin mata kat Opis Cikza di Ampang. Memang meriah dan boleh dikatakan meletup habis. Almaklumlah murah dan semurahnya lah kan. sape tak nak kalau …

Dato’ Lee Chong Wei, Tetap Wira Di Hati Rakyat Malaysia !

Bersungguh – sungguh dan tangkas ! itulah corak permainan Dato’ Lee Chong Wei dalam pertemuan bersama Chen Long semalam. Seluruh rakyat Malaysia berdebar di setiap pelosok yang ada. Menggunakan live streaming, menonton di skrin besar. Ramai rakyat Malaysia mengharapkan emas pertama dari Dato’ Lee Chong Wei. Tiada istilah tewas, langkah kebangkitan terus menerjah selangkah demi …