Kulit Segar Dengan Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Published on :

Kulit Segar Dengan Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser | Harini aku nak bercerita tentang keberkesanan sabun dari japan yang aku dapat ni pada korang. Rasanya ramai wanita di Malaysia yang mengalami kulit berminyak, kulit kusam dan sebagainya. Jom baca sampai habis. Produk ni ada dua variasi samada untuk lelaki […]

DAPATKAN KULIT SEGAR DAN BERSIH DENGAN BEAUTEA BY SAFI

Published on :

Ramai yang mengeluh, kulit cepat kusam. Ramai wanita bekerjaya yang kurang titik beratkan kecantikkan luaran dalaman. Bahkan ada yang setakat menggunakan sabun pencuci muka sahaja tanpa menggunakan produk2 yang sesuai dengan mereka. Untuk harini aku nak berkongsi, cara nak dapatkan kulit segar untuk kulit mulus dan gebu. Baru-baru ni, aku […]

PUASHATI DENGAN HANSAEGEE NATURAL GOLD NANO CC CREAM

Published on :

Hansaegee Nature CC Cream¬†| Siapa yang mempunyai masalah, kalau nak keluar rumah, atau masalah tona tidak sekata? Yess sama dengan masalah aku lalui. Kalau kita sebagai perempuan, masalah tu dikira paling besar dalam segala masalah. Semua nak nampak cantik dan tiada kesan tompokan. Aku sendiri kalau nak pergi kedai sekalipun, […]

PUAS HATI DENGAN SHOKUBUTSU MOCHI HADA

Published on :

Bila sebut pasal mochi, confirm korang teringat mochi dekat Empire Sushi kan! Aku harini nak berkongsi review jujur ikhlas dari hati nurani aku sendiri. Bukan apa, sebab bagus kita kongsi, kalau tak bagus atau kurang bagus, kita jujur terus terang. Takkan nak menipu. Aku nak tanya berapa ramai yang setia […]

Puas Hati Dengan Safi Balqis OxyWhite Hydrating Lotion 2 Dalam 1

Published on :

Hai korang, harini aku cuma nak share je, tentang satu produk keluaran jenama popular Safi, Aku sebenarnya dari zaman sekolah lagi, dah consume produk Safi Balqis ni, sebab sesuai dengan kulit aku. Cuma lately ni, disebabkan perubahan hormon, aku terpaksa beralih kepada produk lain. Cuma bila dapat tau, Safi ada […]

Rancang Kehamilan Selepas Keguguran Dengan D’ Folia Dan Sedu Arrow

Published on :

Korang masih ingat lagi tak Cikza pernah alami Pengalaman Mengandung Luar Rahim? Kalau masih ingat, bila di kira-kira dah hampir setahun rupanya. Tapi kalau korang nak tahu, Cikza ni jarang nak consume sebarang jamu sebab penyakit SLE yang Cikza hadapi. Namun dalam diam Cikza cuba amalkan secara diam-diam tanpa pengetahuan […]

Skin Routine : Review Althea Petal Velvet Sunaway SPF50++

Published on :

Sebulan lepas, Cikza terima parcel dari Althe Korea tu. Tapi disebabkan nak review bukan setakat sehari dua, Cikza letakkan masa selama sebulan untuk mencuba ke atas produk tersebut. Eh mesti korang tertanya-tanya kenapa Cikza selalu dapat kotak pink? Bertuah rasanya bila terpilih sebagao barisan Althea Angel yang melayakkan untuk membuat […]

Manjakan Diri Hujung Minggu Di Diva Balinesse Spa Murah, Ampang

Published on :

Letihnya Badan Ya Ampun.¬†Baru harini lah dapat tengok blog sendiri selepas bertunang haritu. Letih badan terasa sampai harini, cuma kesempatan nak update tu, baru nak menaip dua tiga patah perkataan terus masuk draf. Letihnya tuhan jerlah yang tahu. Bila dah jadi isteri ni memang penat, dengan letih melayan suami, letih […]

Tertipu Habis Dengan Produk Imaan Jardin Foundation

Published on :

Semua orang nak cantik, tapi semua nak mudah. memang susah nak cari foundation yang sesuai. Mana ada foundation yang boleh tahan lama sampai malam Dipasaran pun belom tentu ada yang bersesuaian dengan kulit muka Cikza. Lagi pulak kita nie ratu selfie, memang kalau boleh taknak nampaklah cela hitam kat muka […]

Dashing 2 In 1 Face Body Wash Khas Buat Suami Untuk Diiktiraf

Published on :

Dashing 2 In 1 Face Body Wash – Suka benar Asben kita bila puan isteri hadiahkan DASHING 2 IN 1 FACE BODY WASH, Khas buat Para Suami Untuk Diiktiraf. Sebab tanda ucapan terima kasih pada suami, agak-agak macam Isteri Untuk Diiktiraf tak. Memang jimat dan sangat berbaloi, sebab murah.Didatangkan dalam […]