Part 1 : Akhirnya Dapat Kuarters Kerajaan Jalan Cochrane, Kuala Lumpur

Published on :

Part 1 : Akhirnya Dapat Kuarters Jalan Cochrane, Kuala Lumpur | Selamat petang semua, eh! harini Cikza nak berkongsi berita gembira, Baru-baru ini, korang ingat lagi tak Cikza ada buat rayuan dekat BPH Putrajaya untuk dapatkan kuarters di Jalan Cochrane yang berhampiran dengan pejabat dan radius paling hampir dengan HUKM […]

 1,208 total views,  14 views today

5 Cara Nak Naikkan Views Youtube Dengan Headline Yang Padu

Published on :

5 Cara Nak Naikkan Views Dekat Youtube Dengan Headline Yang Padu | Mungkin perkongsian ini sedikit sebanyak membantu cara-cara korang nak dapatkan view untuk Channel Youtube masing-masing. Tak salah kalau mencuba. Beberapa hari ni, ramai yang mengeluh susah nak capai view walaupun video yang diciptakan tu sudah cukup gempak dan […]

 457 total views

Fenomena Mael Totey The Movie Kini Hangat Diperkatakan

Published on :

Fenomena Mael Totey The Movie Kini Hangat Diperkatakan | Jumaat lepas, suami buat kejutan katanya nak support filem Syahmi Sazli, sejujurnya Cikza cuma mengikuti beberpa drama pendek dekat youtube arahan Syahmi Sazli  ni. Cuma tak mengikuti secara langsung drama pendek Mael Totey dekat youtube, cuma yang rajin melayan tu, suami […]

 734 total views

WARDAH ACNEDERM SESUAI UNTUK KULIT BERJERAWAT TERUK

Published on :

WARDAH TERBUKTI BERKESAN UNTUK KULIT BERJERAWAT TERUK | Cikza selalu lah tengok muka artis atau lah lelaki lembut, kadang jauh di sudut hati glowing sangat kulit muka dorang ni. Jangan terkejut, Cikza ni neutral dan berkawan dengan semua orang. Sejujurnya ada berkawan dengan mereka dari golongan lembut. Kadang penjagaan dorang […]

 2,539 total views,  54 views today

MENARIKNYA 10.10 DOUBLE DIGIT SALES BAGI PEMINAT TEGAR EMAS UNTUK DAPATKAN TERUS HARGA DARI KILANG DI PG MALL

Published on :

Setiap hari, bila terdengar makin naik pertambahan jangkaan kes Covid-19 di negara kita ni, rasanya adalah lebih baik duduk dirumah dan yang lebih mudah semua perbelanjaan boleh di lakukan hanya hujung jari sahaja. Bila fikir semula dari Cikza nak keluar bersesak dengan orang ramai, baik Cikza pilih untuk duduk di […]

 688 total views,  2 views today

Jom Dapatkan Proton X50 Mewah Dan Penuh Elegan Bermula RM500

Published on :

Jom Dapatkan Proton X50 Mewah Dan Penuh Elegan Bermula RM500 | Assalammualaikum dan Salam sejahtera, perkongsian harini adalah buat peminat setia SUV. Pasti ramai yang ternanti-nanti keluaran terbaru proton model X50 yang bakal berada di pasaran tak lama lagi. Pastinya X50 ini memfokuskan golongan muda yang inginkan kemewahan dan penuh […]

 586 total views

Kempen #AyamBersamamu Di Kampung Orang Asli Seliaan JAKOA

Published on :

Kempen #AyamBersamamu Di Kampung Orang Asli Seliaan JAKOA | Ramai yang dikatakan turut terjejas mata pencarian berikutan Pandemik Covid-19 yang berleluasa seluruh dunia. Jika di Malaysia ada yang tidak ketinggalan. Salah satunya komuniti orang asli yang dikatakan turut terjejas mata pencarian ekoran wabak COVID-19. Apa yang kita dapat lihat disini, […]

 752 total views,  1 views today

Terapi Ais Hilangkan Tekanan Stress Dan Gangguan Makhluk Halus

Published on :

Terapi Ais Hilangkan Tekanan Stress Dan Gangguan Makhluk Halus | Baru-baru ni, mengadu dekat suami yang Cikza rasa semacam. Jadi macam tertekan, stress dan fikiran mudah jauh melayang. Selain tu, badan jangan cakap, kerap sangat lenguh dan sakit kepala melampau.   Ada ketika badan jadi malas. 8-9 tahu lepas, teringat lah […]

 1,149 total views

Resepi Pindang Ikan Tenggiri Johor Senang Dan Sedap

Published on :

Resepi Pindang Ikan Tenggiri Johor Senang Dan Sedap | Rasanya kalau sebut asam pindang, mesti ramai yang tak tahu. Ada yang keliru dengan pindang, singgang dan telor pindang. Sebenarnya kalau tak silap Cikza sebelah pantai timur, ada yang menyebut singgang ikan. Setiap negeri berbeza sebutan . Sesuai kalau budak atau […]

 1,673 total views,  26 views today

Resepi Lontong Goreng Johor Style Idea Menarik Sarapan Pagi

Published on :

Resepi Lontong Goreng Johor Style Idea Menarik Sarapan Pagi | Sebut sahaja lontong goreng, ada beberapa dikalangan mereka yang akan berasa pelik. Cikza nak tanya berapa ramai pembaca blog cikza dari johor. Rasanya pasti ramai yang tahu. Tapi bagi mereka yang tak biasa rasanya akan jadi luar biasa. Lontong Goreng terkenal […]

 642 total views,  2 views today