DRAMA MELAYU

TONTON DRAMA KHILAF ASMARA EPISOD 1-15 AKHIR TV3

TONTON DRAMA KHILAF ASMARA EPISOD 1-15 AKHIR TV3 | Assalammualaikum semua, maaf lambat update, dah puashati drama BIla Hati Memilih Dia. Geramkan tengok Ex wife beliau rasa nak hempuk dengan lesung batu. Apepun semuanya happy ending, kerana itu yang kita mahukan. Drama terbaru ni korang pasti terkejut siapakah yang mengarah Drama Khilaf Asmara. Confirm drama ni walau awalan macam slow, akan datang confirm mencanak sampai viral

Drama bersiri 15 episod ‘Khilaf Asmara’ diterbitkan oleh Radius One Sdn Bhd dibawah arahan Uchee Fukada. Eh! Uchee ni kalua tak silap pelakon drama Nur tu kan? Drama Khilaf Asmara turut menampilkan pelakon utama Fattah Amin, Nelydia Senrose, Fasha Sandha dan Fahrin Ahmad. Drama ini akan mula ditayangkan pada 18 April 2022, setiap hari Isnin hingga Jumaat pukul 10:00 malam di slot Samarinda TV3.

Confirm dah terkejut kan? Uchee tu sebenarnya pelakon Drama Nur tayangan TV3 alaa yang jiran FLat nur pasal cakap cina tentang ustaz ada tu.

INFO DRAMA KHILAF ASMARA TV3

  • Episod: 15
  • Tarikh Tayangan: 18 April 2022
  • Waktu Siaran: Isnin-Jumaat, 10:00 malam
  • Rangkaian: Samarinda TV3 & Disney HotStar
  • Skrip: Siti Jasmina Ibrahim & Uchee Fukada
  • Pengarah: Uchee Fukada
  • Produksi: Radius One Sdn Bhd
  • Pelakon:
    • Fattah Amin
    • Fasha Sandha
    • Fahrin Ahmad
    • Nelydia Senrose
    • Amy Mastura
    • Josiah Hogan
    • Rahim Jailani

SINOPSIS DRAMA KHILAF ASMARA TV3

Khilaf Asmara mengisahkan Aizad dan Hanim hidup bahagia sebagai suami isteri. Aizad ialah seorang suami yang penyayang dan juga seorang ayah yang bertanggungjawab kepada anak mereka. Hanim pula seorang wanita yang bercita-cita tinggi. Hanim membuat keputusan untuk menceburi bisnes setelah dia berjumpa dengan kawan lamanya, Irma, seorang pengusaha yang menjalankan bisnes berjaya dengan suaminya, Luqman.

Namun lama-kelamaan, Hanim mula mempunyai perasaan dengan Luqman. Mereka berdua mula mengadakan  hubungan sulit dan apabila rahsia itu terbongkar, Luqman kembali ke pangkuan isterinya. Luqman tidak bersikap serius dan dia tidak pernah mencintai Hanim. Bagaimanakah mereka berhadapan dengan niat sebenar masing-masing?

TONTON DRAMA KHILAF ASMARA EPISOD 1-15 AKHIR TV3

Episod 1 Episod 2 | Episod 3 | Episod 4 Episod 5 Episod 6 | Episod 7Episod 8Episod 9 | Episod 10 Episod 11 | Episod 12 Episod 13 | Episod 14 | Episod 15 (AKHIR)

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge