Panduan Dan Tips Tips Motivasi

TAHUKAH ANDA 10 CABARAN KRITIKAL PERNIAGAAN SEKARANG?

TAHUKAH ANDA 10 CABARAN KRITIKAL PERNIAGAAN SEKARANG? | Tahun 2022 banyak cabaran yang perlu di lalui oleh semua orang termasuk mereka yang berbisnes di luar sana. Kata orang nak berbisnes ni nampak mudah, tapi kena dengan corak permainannya ianya akan jadi lebih mudah. Jika tiada hala tujunya akan terus jatuh dan jatuh.

Disebabkan pandemik Covid, ramai yang terkesan dengan perniagaan sekaran sehinggakan ada yang gulung tikar disebabkan terlalu banyak menanggung kerugian yang menyebabkan tidak mampu melangsaikan semua pembayaran termasuk sewaan kedai dan pusingan modal.

TAHUN 2022 USAHAWAN PERLU BANGKIT PERTAHANKAN PERNIAGAAN SENDIRI

Tahun 2022 inilah, rasanya mereka yang bergelar usahawan perlu bekerja keras untuk penambahbaikkan perniagaan, mantapkan usaha dan kekalkan jenama tersendiri untuk berjaya. Tahun 2022 jugalah, usahawan perlu bangkit berpijak di dunia yang nyata dan perlu belajar dari bawah semula untuk bina semula empayar yang dahulunya gah kini hanya tinggal nama.

KENAPA RICHWORKS SENTIASA MENJADI PILIHAN USAHAWAN 

Umum kita tahu, Richworks sememangnya memang terkenal dalam membimbing usahawan dibawah jenama mereka. Siapa tak kenal Mentor Usahawan, Datuk Wira Dr Azizan Osman orang kuat di sebalik tabir Usahawan berjaya di bawah Richworks, pasti ramai yang kenal dan pernah mengikuti kelas beliau, Cikza sendiri dah beberapa kali mengikuti kelas beliau. Jujurlah memang apa yang di ajar tu berbaloi, sebab ilmu lagi mendalam, kadang nampak biasa-biasa tapi rules usahawan, ianya luar biasa. 

 

Haa! kalau korang nak tahu Mentor Usahawan, Datuk Wira Dr Azizan Osman akan berkongsikan perspektif tentang 10 cabaran bisnes, selepas pandemik dan 2022 ini dalam Live Session di saluran Telegram Azizan Osman Official, pada Ahad ini, pukul 8 pagi. Siapa yang rasa usahawan atau bakal usahawan boleh juga mengikuti memang banyak manfaat terutama mereka yang mempunyai perniagaan dan hampir gulung tikar dibuatnya. 

APAKAH BUKTI KEJAYAAN RICHWORKS DAN DATUK WIRA DR. AZIZAN OSMAN UNTUK USAHAWAN? 

Sejak tahun 2008 lagi apa yang Cikza tahu, Sepanjang RichWorks  telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Mentor Usahawan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr. Azizan Osman sehingga dapat menarik lebih daripada 1,100,000 peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar live dan dalam talian (virtual online). Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24 bulan jika mereka yang mengikut kelas tersebut mempraktik apa yang di ajar secara konsisten

SIAPAKAH RICHWORKS YANG SELALU DISEBUT-SEBUT OLEH SEMUA USAHAWAN 

Richworks International adalah sebuah syarikat multinasional yang merupakan penganjur seminar keusahawan terbesar Asia Tenggara. Kepakaran Richworks International adalah dalam industri Latihan Keusahawanan merangkumi pemasaran, jualan, perakaunan, percukaian, pematuhan, operasi perniagaan, pengurusan sumber manusia dan kepimpinan.

Sejak ditubuhkan pada tahun 2008 yan telah melahirkan pelabagai usahawan , rekod terbaik yang pernah di catatkan  adalah pada tahun 2020, seramai 777 usahawan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) dari dalam dan luar negara berjaya mencipta rekod apabila menjana jualan lebih RM2 bilion melalui Program Mentoring SPIRE & TITANIUM.

LIVE SESSION BERSAMA DATUK WIRA DR AZIZAN OSMAN SEPANJANG FEBRUARI

Ruginya kalau terlepas perluang untuk perdengarkan perkongsian secara Live Session bersama Datuk Wira Dr Azizan Osman sepanjang Februari setiap 8 pagi, setiap hari Ahad di aplikasi platform Zoom. Rasa rugi kalau korang tak turut serta, bukan apa jika korang seorang usahawan rasanya wajib dengar talk ni, untuk mengetahui 10 CABARAN KRITIKAL PERNIAGAAN SEKARANG. 

Korang boleh klik dan sertai saluran Telegram Azizan Osman Official sekarang tau! Jangan sesekali terlepas, ilmu tu mahal bukan selalu kita akan dapat manfaat sebegini.

Website: https://richworks.com/

Facebook: RichworksGroup

Instagram: richworks_official

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge