BANGKIT BISNES KRISIS 3.0 RICHWORKS NAK BANTU USAHAWAN

BANGKIT BISNES KRISIS 3.0 RICHWORKS NAK BANTU USAHAWAN | Betul ke Bangkit Bisnes Krisis 3.0 RichWorks dari Datuk Wira Dr Azizan Osman ni menipu? Baca sampai habis. Benarlah kata pepatah, Jika tak dipecahkan ruyung, bagaimana ingin mendapatkan sagunya. Begitulah perumpamaan bagi mereka Usahawan yang ingin berjaya. Perlu berasa diri jatuh dahulu baru dapat berpijak dari dunia nyata. Orang selalu melihat saat kita berjaya tetapi tidak ramai yang tahu bagaimana ianya bermula. Bagi penggemar Char Kuey Teow, pasti ramai yang mengetahui King’s Char Kuey Teow Port Dickson, Negeri Sembilan.

Cikza dah pernah cuba, beberapa menu disitu, nyata kelainan dan keunikan menu yang diketengahkan memang menarik orang ramai datang ke situ. Tapi dalam ingin berjaya, pengasasnya iaitu Aizat Zulhailie Usahawan RichWorks, rupanya terselit beberapa kisah duka beliau yang ramai tidak tahu, untuk berjaya dan bertapak sehingga harini. Cikza dapat tahu dari kawan sebab setiap kali berkursus wajib singgah situ tau., pertama kali ke King’s Char Kuey Teow kedainya hanya di bawah pokok sahaja, dan padat. Sedap sangat Charkueytiaw tu sampai 2 pinggan setiap kali makan kat situ. Dan sangat terkejut rupanya beliau salah seorang anak didik Datuk Wira Dr. Azizan Osman, pengasas Richworks.

King’s Char Kuey Teow  Dahulunya Bawah Pokok Kini Dah Jutawan 

Mendengar pengalaman dan kisah kejayaan beliau, Usahawan RichWorks ini menjadikan satu semangat buat mereka di luar sana yang terkesan dan terjejas pendapatan untuk Bangkit kembali bersama Richworks. Jangan kata yang terkesan, saat Cikza menaip pun, berkobar-kobar untuk mengetahui kisah kejayaan beliau. Perkongsian yang membuatkan Cikza sangat terkejut adalah beliau pernah menjana jualan sehingga RM44,000 satu malam. Dengan anggaran 800 – 1300 pelanggan hanya untuk satu hari sahaja.

Rupanya peluang menimba ilmu oleh Datuk Wira Dr. Azizan Osman, pengasas RichWorks nak bantu ramai orang di katakan menipu itulah sebenarnya pemangkin kejayaan sehingga harini yang ternyata tidak disia-siakan oleh beliau bila Datuk Wira telah suntik semangatnya. Tak disangka ilmu tu lah menjadikan King’s Char Kuey Teow tercatat di The Malaysia Book Of Records sebagai The Most Cooked Char Kuey Teow In One Hour pada tahun 2019 dan terkenal rupanya sehingga harini.

Tak Kenal Maka Tak Cinta Ilmu Richworks Sebab Tu Ramai Kata Penipu

Sejak tahun 2008 lagi apa yang Cikza tahu, Sepanjang RichWorks 13 Tahunkini telah melatih lebih dari 10,000 syarikat menerusi Mentor Usahawan dan Pakar Pemasaran No 1 Asia, Datuk Wira Dr. Azizan Osman sehingga dapat menarik lebih daripada 1,100,000 peserta dalam lebih 1,500 acara dan seminar live dan dalam talian (virtual online). Dengan rekod prestasi terbukti, strategi perniagaan dan program mentoring, RichWorks berjaya membantu membina beribu-ribu usahawan dan jutawan yang berjaya dalam tempoh 6-24 bulan jika mereka yang mengikut kelas tersebut mempraktik apa yang di ajar secara konsisten

Makanya apa yang dirancang memang benarlah teori visi RichWorks adalah pemangkin’Netflix’ Pendidikan Usahawan dengan 100 juta pelanggan menjelang 2025 sekaligus menyambut aspirasi Richworks dan Datuk Wira Dr Azizan Osman untuk membimbing bangsa usahawan bina bisnes berjaya. Bagusnya RichWorks nak bantu orang ramai, dengan semua ilmu-ilmu dan perkongsian dari Datuk Wira Dr Azizan tu di kongsi melalui Telegram Azizan Osman Official .

Bagaimana Bangkit Bisnes 3.0 Dapat Bantu Usahawan Yang Terkesan Sepanjang Pandemik ?

Semuanya bermulanya, ketika pandemik pada tahun 2020 sahaja sebanyak 410,134 dan tahun 2021 sehingga ke harini 453,595 jadi rupanya keseluruhan Usahawan yang berdaftar untuk menimba ilmu bersama Richworks ini dah hampir ke 1 juta orang sepanjang hampir 2 tahun pandemik ni. Yang dikatakan menipu tu rupanya hanyalah khayalan, salah satunya mungkin sebab tak fokus dalam seminar tersebut, atau tidak melakukan tindakan secara konsisten yang ingin lihat hasilnya secara cepat. Tak cukup dengan telegram, korang boleh tengok di page Datuk sendiri, semuanya perkongsian yang diberikan tu ilmu.

Memahami ramai yang terkesan dari segi pendapatan dan sebagainya, RichWorks International Sdn. Bhd yang dimiliki oleh Datuk Wira Dr Azizan Osman bakal mengadakan program khas Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 – Solusi Bisnes dan Pemasaran Digital melalui bermula 27 sehingga 29 Ogos 2021 melalui platform aplikasi Zoom bagi membantu mereka yang terkesan di luar sana termasuk Cikza sendiri. Semuanya di hujung jari sahaja.

Adakah Program Bangkit Bisnes 3.0 Ni Adalah Secara Percuma? – Bakal Usahawan 

Ya program-program FREE ini hanyalah sekadar 3 hari, ada yang 12 malam, ada yang bersiri-siri, memang tak cukup untuk nak tukar seorang usahawan dari kosong hingga berjaya capai jutaan ringgit dalam tempoh sebulan tapi RichWorks berjaya bantu Usahawan capai RM1 juta Pertama dalam tempoh 6-12 bulan. Dari kita asyik nak kata RichWorks Penipu, cuba tengok diri kita sendiri adakah kita dah berjaya seperti mereka.

Apakah Yang Bakal Di Pelajari Usahawan Sepanjang 3 hari Program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 Solusi Pemasaran Digital 27 – 29 Ogos 2021 ?

Menjelang 2025 target capaian sekaligus menyambut aspirasi RichWorks dan Datuk Wira Dr Azizan Osman untuk membimbing bangsa usahawan bina bisnes berjaya. Pelbagai program menarik yang disusun dengan aspirasi yang Datuk Wira inginkan. Antaranya :-

  1. Memahami kenapa digital adalah lubuk emas peniaga dan usahawan era pandemik.
  2. Langkah dan persediaan lengkap peniaga sebelum beralih ke arah digital.
  3. Pelajari strategi digital yang boleh buat duit sekarang.
  4. Kenal pasti strategi digital paling sesuai untuk jenis dan tahap perniagaan korang.
  5. Mengenali platform digital yang paling sesuai untuk membantu kelangsungan bisnes sekarang.
  6. Case Study dari bisnes, peniaga dan usahawan yang berjaya ubah cara berniaga dari norma lama ke arah digital.

Banyak nya ilmu PERCUMA yang akan dipelajari, rasa macam rugi kalau tak turut serta, bukan apa nak berjaya kena ada mentor untuk dijadikan sebagai guru untuk menuntut ilmu. Bagi yang dah ada ilmu tentang usahawan, rasanya tak salah turut serta disamping menambah atau refresh back apa yang dipelajari sebelum ni di RichWorks Academy seperti Zero Kos Marketing, Nak Ubah Hidup, Bangkit Bootcamp RichWorks, RichWorks Bootcamp banyak lagi lah. Mungkin kita termasuk dalam Usahawan Zero to Million RichWorks seterusnya.

Adakah Anda Salah Seorang Usahawan Yang Terkesan Dan Baru Nak Mulakan Bisnes ?

Jika korang lah salah seorang yang terkesan, apa lagi nak tunggu jom turut serta program Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 – Solusi Bisnes & Pemasaran Digital pada 27 hingga 29 Ogos 2021 di mana ianya merupakan program terbaru yang dibuat khusus untuk bantu usahawan bangkit disebabkan pandemik Covid-19 masa ini. Untuk keterangan lanjut, jangan lupa sertai Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0  sekarang. Lagi bagus untuk korang yang nak mula berjinak dalam dunia Usahawan, sangat bermanfaat isi masa lapang timba ilmu.

Richworks International | Facebook Richworks | Facebook Datuk Wira Dr Azizan Osman 

Bangkit Bisnes Dari Krisis 3.0 Secara Percuma (Sini)

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Lean Blog by Crimson Themes.