CONTEST

SEMPENA 13 TAHUN RICHWORKS NAK BERI HADIAH RM100,000

SEMPENA 13 TAHUN RICHWORKS NAK BERI HADIAH RM100,000 | Tahniah RICHWORKS sempena 15 tahun bersama rakyat Malaysia yang banyak membantu pelbagai usahawan yang baru di luar sana. Tahniah juga kepada Dr Azizan Osman kerana berjaya membimbing usahawan-usahawan yang berjaya sehingga harini. Dengan pelbagai program yang di anjurkan tu antaranya Zero Kos Marketing, Nak Ubah Hidup dan macam-macam lagi.

Cikza sebenarnya jarang nak join mana-mana peraduan, tapi sangat tertarik dengan peraduan anjuran Richworks sempena 13 tahun bertapak di hati rakyat Malaysia. Pagi-pagi dah masuk notifikasi, salah seorang sahabat blogger Cikza, iaitu Siti Awadah merupakan pemenang mingguan tau. Tak dapat hadiah utama tapi dapat rezeki masuk kelas bawah Richworks Academy pun dah kira syukur.

SEMPENA 13 TAHUN RICHWORKS NAK BERI HADIAH RM100,000

Ya! betul, Richworks ada anjurkan peraduan dan nak berkongsi kepada kita semua tau. Hadiah yang ditawarkan pun agak lumayan. Kalau dulu contest Operasi X ni Cikza menang Laptop Nitro 5 kalini nak cuba dapatkan target Ipad atau Oppo A53 maklumlah telefon dah bertahun selalu buat hal.

HADIAH MINGGU 1 – 7 

 

Untuk Minggu Pertama Sehingga Minggu Ketujuh anjuran Richworks  sahaja pun dah menarik. Tu belum masuk minggu seterusnya. Rasa bersemangat pula Cikza nak share kepada kawan-kawan tentang Content ni. Rugi kalau tak join, yang banyak networking tu bleh join tau. Mana tahu rezeki. Cikza pun suka-suka je, sebab tengok hadiah menarik. Cuma tak dapat pemenang utama, tapi dapat mingguan pun dah kira rezeki tau.

HADIAH MINGGU KE 8 

Kalau ada rezeki, nak juga sampai minggu ke-8. Tapi yang minggu ke-8 ni pun dah lumayan. Rasanya Cikza mampu takat minggu pertama sehingga ke tujuh agaknya. Cuma kalau korang join, minggu ke 8 ni hadiah paling best adalah Mac Book itu dah tahu idaman semua orang. Bohonglah kalau kata tak minat Mac Book. Sambil PKP ni apakata isi masa lapang, mana tahu rezeki anda pula dapat hadiah lumayan ni.

CARA NAK MEMENANGI HADIAH LUMAYAN DARI RICHWORKS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge