Panduan Dan Tips PEMBELIAN ONLINE

LEGAKAN SAKIT SENDI ATHRITIS DAN LUTUT DENGAN GARCI PRO

LEGAKAN SAKIT SENDI ATHRITIS DAN LUTUT DENGAN GARCI PROSebenarnya Cikza dah 11 tahun di diagnose SLE ATHRITIS. Dalam masa 11 tahun ni, jatuh duduk bangun. Permulaan penyakit tu, bermula dari semua point – point sendi yang ada. Tapi kalau sendi dah mula sakit, melarat-larat sampai nak solat pun payah. Kena guna kerusi lipat lagi afdal sembahyang duduk. Ramai yang bertanya, apa itu SLE? Cuma jenis-jenis SLE ni, terbahagi kepada beberapa part, ada yang menyerang organ dalaman, darah termasuklah sendi.

Macam Cikza kategori Rheumatoid arthritis di mana satu penyakit autoimmune yang menyebabkan radang sendi. Sebagai penghidap penyakit ini, pesakit mempunyai sistem imun yang tidak normal di mana badan sendiri akan menghasil kan antibodi terhadap tisu sendi. Biasanya, kekejangan ini berlaku pada waktu pagi dan mengambil masa lebih daripada 30 minit untuk reda. 

MINYAK ANGIN PELBAGAI JENAMA TAK MEMBERI IMPAK LANGSUNG

Jika sebelum ni, setiap kali nak tidur, kebiasaan Cikza akan sapu Brand X di setiap sendi-sendi yang sakit, untuk memberi keselesaan waktu tidur. Tak semua berkesan, ada yang bau dah sedap tapi tak terasa langsung panas angin dekat tempat sakit tu. Berbotol-botol jugalah Cikza dah cuba. Semuanya tak memberi kesan atau impak langsung.

Pengalaman Cikza sebagai pesakit SLE Rheumatoid arthritis ni, bila sendi dah mula sakit, nak berjalan pun payah, apatah lagi kalau nak solat. Bila rukuk dan duduk di antara dua sujud tu dekat kawasan pergelangan kaki tu nak menahan sakit sampai boleh menangis dibuatnya. Bila bangun pagi, kalau sendi tu tangkap di kawasan pergelangan tangan, jari jemari atau sendi bahu, terpaksa lah Cikza minta bantuan suami untuk papah ke toilet atau, menggunakan kudrat sendiri dengan bantuan tongkat. Baru-baru ni, Cikza di serang lagi SLE Rheumatoid arthritis, melibatkan seluruh sendi di semua point badan. Walau dah discaj, Cikza menggunakan bantuan tongkat walau kemana Cikza pergi. Namun yang menjadi masalah bila nak Solat Terawih di rumah. Sakit tu, jangan di tanya memang payah nak solat dalam keadaan sendi yang tengah sakit.

MUJUR ADA GARCI PRO SEBAGAI PENYELAMAT SENDI

Sampai satu, saat ada satu produk yang diberi nama Garci Pro suggest by mak sendiri, Biasalah ratu Facebook. Katanya kalau tengok khasiat dan kemujaraban memang berbaloi kalau dapatkan katanya sesuai untuk penyakit sendi yang sedang Cikza alami ni. 

Nurul, beli Garci Pro ni, memang bagus sebab mama ada simpan satu dekat rumah muar sana tu, cuma mama terlupa nak bawa je, sebab abah nak cepat, memang mujarab untuk sendi, kena selalu pakai untuk kesan lebih baik, mama pakai pun dah kurang sikit sakit sendi mama ni..”

Kalau mak sendiri dah pernah guna, Cikza terus sambar sebotol, secara kebetulan, Garci Pro ni ada buat penerangan dalam program Selamat Pagi Malaysia kalau tak silap tempohari menceritakan tentang khasiat dan cara menggunakan produk tersebut.

GARCI PRO BETUL-BETUL MUJARAB UNTUK DIRI SENDIRI

Secara jujur bila, barang dah sampai Cikza terus menggunakan produk tersebut. Cikza suka bauan yang ada dekat Garci Pro, memang bau mint sangat. Sekali sapuan disusuli dengan urutan, memang terasa berangin meresap cepat. Tekstur tidak berminyak tau melekit berbanding brand X tu. Cara penggunaan Cikza adalah menggunakan 3 kali sehari, pagi petang dan malam. Hanya sapu di tempat sakit. Tapi jangan assume sapu harini, tapi terus baik harini.

Pengalaman 7 hari setelah penggunaan, bahagian sendi-sendi semakin kurang sakitnya tu, nak solat pun tanpa menggunakan kerusi lagi. Sememangnya Garci Pro ni sangat-sangat membantu Cikza. Kalau nak tahu, baru-baru ni Cikza batuk sampai sakit dada tau, apa lagi sapu terus kat dada dan bawah leher hasilnya batuk makin kurang tau. Memang Cikza nak suggest dekat kawan-kawan dan family terutamanya tapi mama dah terlebih dahulu promo kebaikkan Garci Pro dekat sedara mara dah. Jangan risau, Garci Pro ni boleh digunakan oleh semua lapisan termasuk warga emas khususnya. Lelaki dan perempuan pun boleh gunakan tanpa ragu-ragu.

GARCI PRO HALAL DAN MENDAPAT KELULUSAN KKM

Usah risau dan was-was Garci Pro Massage Gel ini telah di formulasi dengan teknologi nano dengan bahan semulajadi. Yang paling menarik ianya tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya sehingga memudaratkan. Garci Pro juga mempunyai kelulusan dari KKM dan mematuhi standard piawaian GMP. Produk ini adalah keluaran dari MISG Global. Kandungan dalam gel ini merangkumi Minyak Kayu Putih, Apple Hijau, Tea, Argan Oil, Aloe Vera dan Peppermint. Kalau korang nak tahu, Minyak kayu putih ni memang banyak khasiatnya, ianya termasuklah :-

  • Melancarkan peredaran darah dalam badan
  • Membantu mengatasi masalah sakit sendi yang berpanjangan
  • Melegakan saluran pernafasan ( Batuk, kahak banyak dll)
  • Amat mudah meresap ke dalam kulit dan tidak melekit.

 

Garci.Pro ni selain melegakan sendi, ia juga membantu merawat beberapa sakit lain yang mempunyai simptom:-

  • Kebas kaki atau tangan
  • Sakit daripada pinggang ke bawah
  • Lenguh tengkuk atau leher
  • Sakit Lutut
  • Sakit dan lenguh sendi
  • Angin dalam badan
  • Frozen Finger/ Frozen Shoulder
  • Strok separuh badan
  • Sakit Saraf
  • Sakit tumit menyucuk / Kejang kaki

MUDAHNYA NAK DAPATKAN GARCI PRO SELAIN MUDAH DIBAWA KEMANA SAHAJA

Dengan saiz botol tiub yang kecil, mudah nak dibawa kemana sahaja. Senang nak dimasukkan dalam beg. Jadi ianya mudah kalau tiba-tiba terkena serangan dalam masa tengah travel tu, hanya sapu sahaja. Cara nak dapatkan semuanya secara ONLINE, usah risau jika anda buat tempahan HARINI, esok dah sampai depan rumah bergantung pada kurier. Harga satu tiub Garci Pro adalah RM90 dengan isi kandungan 100ml. Jadi satu tiub boleh digunakan untuk tempoh 1 ke 2 bulan bergantung kepada cara penggunaannya.

Tapi untuk sebarang info atau tempahan anda tak perlu nak beratur panjang. Hanya boleh terus klik link di bawah. Semuanya dihujung jari. Nak sihat kena korbankan wang ringgit betul tak? Tapi kalau masih ragu-ragu jangan lupa tonton video dibawah.

 

Website : www.garciprohq.com  

IG: www.instagram.com/garcipromalaysia 

FB: Garci Pro Malaysia – AppleFit


 266 total views,  1 views today

You may also like...

10 Comments

  1. Memang best. Dh try since last year..mmg berkesan

    1. Memang wajib kena simpan satu, ni nak beli utk asben pulak..

  2. Alhamdulillah cikza…dengan Garci Pro dapat melegakan kesakitan cikza

    1. Alhamdulillah sangat serasi..

  3. Kak pun dah guna gel ni memang elok sangat, sakit2 lutut dah beransur baik

    1. wajib simpan satu, macam sy ada masalah sendi. tiap malam mesti sapu

  4. suka pakai gel ni, memang berangin je, lega rasa sakit belakang ni
    ajumohit recently posted…Cara rawat sakit lutut dan sakit belakang guna Garci.ProMy Profile

    1. Even batuk cikza suka sapu kat dada cepat lega, kahak pun banyak keluar

  5. Sangat melegakan kebas dan denyut pada lutut… selalu sapu sebelum solat melegakan dan lutut kurang sakit.

    1. memang bagus produk ni.. wajib simpan satu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge