Year End Sales di PG Mall Cuma Di Hujung Jari Sahaja ︱Tak lama lagi nak masuk bulan terakhir untuk tahun 2020. Rasanya pasti banyak kenangan pahit manis yang banyak kita ciptakan. Semestinya bila tiba hujung tahun ni, pasti ada sesuatu yang memang kita ternanti-nantikan sampai sanggup buat reminder dekat telefon.  Jualan Hujung Tahun atau Year End Sales, confirm para ibu-ibu dan isteri-isteri memang teruja nak tunggu hari bermakna ni. Sebelum ini, perkara paling seronok ni Cz dan suami dapatlah dating berdua untuk perabiskan duit sempena Year End Sale. Tapi disebabkan wabak covid yang masih belum pulih sepenuhnya, rasanya Cz  memilih membeli melalui platform internet sahaj. Selain tak perlu bersusah payah nak bersesak dengan orang ramai.

PG MALL Hanya Di Hujung Jari Sahaja

PG Mall merupakan satu-satunya platform e-dagang Tempatan di Malaysia dan ditubuhkan sejak 2017 lagi. PG Mall boleh diakses melalui website melalui telefon pintar dengan menggunakan aplikasi PG Mall cuba try tengok. https://pgmall.my/register?referralPgCode=cikzacom@gmail.com . Pg Mall juga mempromosikan pelbagai barangan seperti, barangan elektrik, barangan rumah, makanan dan sebagainya.

Dengan pembayaran melalui e-wallets and payment gateway ia dapat memudahkan lagi orang ramai untuk shopping di hujung jari sahaja. Pasti ramai yang merasakan PG Mall ini biasa-biasa sahaja kan. Jangan tak ambil maklum, PG Mall ini telah tersenarai Top 3 Most Visited Online Marketplace di Malaysia oleh iPrice sendiri ( The Maps Of E-Commerce Malaysia By Iprice )

Sebagai rakyat Malaysia kita seharusnya menyokong kempen belian barangan buatan Malaysia. Terutama peningkatan kes Covid tengah naik ni, Cz sangat prefer korang beli di PG Mall, sebabnya ada diskaun menarik potongan sehingga RM30 tau. Korang boleh gunakan kod kupon KBBM20 potongan RM20 dengan pembelian minima RM50 atau KBBM30 potongan RM30 dengan pembelian minima RM100. Apa yang penting #BarangBaikBarangKita. Link – https://pgmall.my/proudly-local-campaign.

5 Barangan Yang Menjadi Keinginan Sempena Year End Sales Pg Mall

Indah Illahi  | https://pgmall.my/Indah-Ilahi-Home-Appliances

Disebabkan rumah Cz tiada oven, memang dari awal kahwin lagi mengidam nak dapatkan sebiji Oven. Sebab bersemangat nak membakar kek dan ayam. boleh klik ke link atas ni yer

Sarima Official  | https://pgmall.my/sarimaofficial

Maklumlah tengah diet ni, bersemangat nak kurus, jadi kalau dapat baju ni boleh dijadikan inspirasi. Mana tahu terus tambat laki kita tu sebab penangan nak kurus punya pasal. boleh klik ke link atas ni yer

Khang Shen Herbs  | https://pgmall.my/Khang-Shen-Herbss

Madu ni khusus untuk suami kita yang pentingkan kesihatan dalaman. Sebab sayang lah Cz belikan untuk beliau. Mana tahu boleh jadi sihat dan kuat. Khasiatnya memang padu. boleh klik ke link ni atas yer.

Urban Home  | https://pgmall.my/Urban-Home

Beg ni pulak nampak kiut sangat. Sebab kalau ikutkan ia untuk isi barang-barang bayi. Tapi tak salah kan kalau nak buat beg ni santai-santai keluar jalan-jalan dengan suami. boleh klik ke link atas ni yer

Trend Valley | https://pgmall.my/TRENDYVALLEY

Disebabkan Cz suka meniaga, memang sangat perlukan ni. Bukan apa sebenarnya mudah nak isi barang-barang yang diperlukand dalam tu. Sekarang dalam perancangan nak buat produk frozen.

Cz tak sabar nak shopping di PG Mall ni, katanya semua ada, dari fesyen, barangan kelengkapan rumah dan macam-macam lagi. Semuanya di PG Mall jadi apa lagi, Menarik sangat dah ni, Promosi gila-gila dari PG Mall. Memang berbaloi-baloi jangan kata potongan menarik, siap ada cashback dan macam-macam lagi. Tak payah nak fikir lama-lama terus je bertindak sekarang, kalau lambat sangat nanti rugi.

Untuk Maklumat Lanjut Sila Layari:

Laman web: https://pgmall.my/home

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgallofficial001

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow

#Shoponline #yes #yearendsale2020 #freeshipping

 

 737 total views,  2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge