RAHSIA JUS DARA VOGUE YANG MENAMBAT HATI LELAKI | Semua orang nak sihat nak cantik. Tahukah anda hidup kita penuh dengan makanan dan bahan-bahan toksik yang kita sendiri tak tahu. Kesannya, walaupun kita masih muda tapi kita dah dapat penyakit macam-macam. Korang nak ke macam tu? Cz baru sedar dah masuk 3 series jadi lagi la nak kena  bab-bab penampilan luaran dan dalaman.  Jika kat facebook rata-rata banyak juga dok tengok produk yang lalu depan mata, Dan salah satunya menjadi pilihan Cz adalah JUS DARA VOGUE. Jus Dara Vogue jus kurus ketat! Lain macam bunyinya kan? Jangan tak tahu, Jus ni dapat ikat laki korang tau.

JUS DARA VOGUE PERMULAAN BAGUS UNTUK ANAK DARA YANG MEMENTINGKAN KESIHATAN DALAMAN

Kalau kita dengar jus dara ni orang akan kata jus dara hanya untuk wanita yang dah kahwin. Rupanya anak dara pun boleh minum juga ya. Jadi jus ni bukan untuk wanita yang dah kahwin sahaja yang nak jaga kesihatan dalaman. Anak dara pun nak juga jaga kesihatan dalaman juga.

Sebelum melangkah lebih jauh, Pasti korang nak tahu, berapa harganya untuk sekotak ? Jus Dara Vogue  mengandungi 15 paket dalam satu kotak dan jangan terkejut harga Jus Dara Vogue untuk sekotak tidaklah mahal sangat, Cuma dalam RM 49. Mampu milik rupanya.

Sebelum Cz membeli Jus Dara Vogue, sempat juga Cz google tentang info produk ini. Rupanya suami kepada pelakon Lisdawati yang juga seorang pelakon, Fauzi Nawawi juga mengamalkan Jus Dara Vogue. Nampaknya kaum lelaki  nak monopoli kecantikkan kaum wanita. Ini tak boleh jadi.

SIAPAKAH DISEBALIK JENAMA JUS DARA VOGUE NI?

Jus Dara Vogue dikeluarkan oleh syarikat bumiputera tempatan iaitu Tejja Herbs. Owner syarikat ini lebih mesra dikenali sebagai ‘Kak Teh’ dan beliau juga sering muncul di kaca TV Al-hijrah. Tak perlu ragu tentang jenama tersebut kerana ia berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) bernombor rujukan 002215435 -D . Yang korang jangan susah hati,  produk dari Tejja Herbs dijamin keasliannya 100% dan yang paling penting HALAL.

APAKAH BAHAN KANDUNGAN DI DALAM JUS DARA VOGUE INI?

Jus Dara Vogue  mempunyai 12 jenis ramuan semula jadi yang terpilih di dalamnya. Antara bahan-bahan tersebut adalah :

  • Madu
  • Delima
  • Kurma
  • Kacip Fatimah
  • Epal
  • Manjakani
  • Akar Serapat
  • Sireh
  • Pegaga
  • Kunyit Hitam
  • Vitamin C
  • Lobata

KHASIAT JUS DARA VOGUE : APA YANG BEST SANGAT SAMPAI RAMAI WANITA CUBA?

Jus Dara Vogue seperti JAMU dalam bentuk MODEN dengan pelbagai khasiat untuk tubuh. Ia bertindak seperti JUS PERAPAT yang boleh membantu merawat masalah keputihan dan period yang tidak teratur. Cz dah cuba memang betul. Buktinya lah kan selalu kebiasaan lebih dari 46 hari nak gap period seterusnya. Sekarang cuma 30-31 hari untuk ke period seterusnya. Berbaloi!

Terdapat banyak lagi kelebihan lain seperti :

  • Boleh bantu beri tenaga pada tubuh badan
  • Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
  • Sesuai di minum ketika dalam pantang lepas bersalin
  • Gadis, wanita berkahwin dan wanita menopause
  • Faraj berair & kentut faraj
  • Keputihan dan vagina longgar
  • Haid tidak stabil
  • Menyuburkan rahim & peranakan wanita. Baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat
  • Lesu badan, kebas, sakit sendi tumit dan kerap sakit kepala
  • Berpantang dan menyusu bayi
  • Boleh bantu banyakkan susu
  • Beri rasa kenyang untuk kurangkan nafsu makan
  • Naikkan semula punggung jatuh dan payu dara yang kecut dan kendur
  • Membuang lemak dan menyingkir angin serta toksik dalam badan
  • Menegangkan dan mencerahkan kulit
  • memancarkan seri wajah

JUS DARA VOGUE SEMEMANGNYA HALAL

Jus Dara Vogue ini dalam bentuk cecair dan dibungkus dalam bentuk sachet. Jadi ia cukup mudah untuk dibawa ke mana-mana. Hanya amal dua kali sehari iaitu sekali di pagi hari dan sekali di waktu malam. Pastikan juga anda amalkan minum banyak air putih bagi mempercepatkan kesan penggunaan.

Rasa Jus Dara Vogue ini ada rasa masam dan manis dan tidak pahit. Jangan risau kerana Jus Dara Vogue mempunyai nombor notifikasi Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mendapat sijil halal daripada pihak JAKIM.

PENGALAMAN BERHARGA BERSAMA JUS DARA VOGUE

Cz mempunyai masalah period yang tidak teratur dan adakalanya berpanjangan. Pernah juga sangsi sedikit antara darah period atau bukan. Selepas mencuba produk ni, period Cz nampak cantik dan teratur mengikut masa yang normal.

Cz sebelum ni mengalami keputihan yang sangat teruk sehingga berbau, mungkin memandang rendah terhadap penjagaan kesihatan bahagian intim. Sampai suami pernah tegur beberapa kali. Sekarang tebukti, berkesan sangat produk ni. Suami sentiasa melekat setiap hari. Dan kentut faraj sewaktu bersama tiada lagi. Bagaimana untuk dapatkan info dan produk ni tak susah mana pun? Cuma perlu layari laman sesawang dan media sosial rasmi Tejja Herbs untuk mendapatkan informasi lanjut.

 

LAMAN SESAWANG RASMI

Teja Herbs Website

LAMAN FACEBOOK RASMI

https://www.facebook.com/tejaherbs

LAMAN INSTAGRAM RASMI

https://www.instagram.com/jusdaravogue_hq

 

 

 

 

 267 total views,  4 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge