Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera, Cikza nak tanya Siapa kata duduk rumah sepanjang Perintah Kawalan Pergerakkan Ni tak boleh buat duit. Kalau korang pandai je confirm berbaloi. Tak payah susah-susah pun hanya perlukan telefon je. Cikza banyak menghabiskan masa scroll Facebook Feed kawan-kawan. Tapi berkenan dengan satu posting Contest yang di anjurkan oleh SofeaRose ni agak lumayan jugak hadiahnya menerusi #DUITRAYASOFEAROSE.

Koleksi SofeaRose Memukau Mata | SOFEAROSE NAK BAGI DUIT RAYA RM 3000

RM500 untuk 6 bulan fuh agak lumayan, kalau di jumlahkan semuanya rasanya RM3000 memang boleh buat simpanan tu. Rasanya rugi kalau kita lepaskan peluang ni. Macam-macam yang boleh kita buat untuk RM3000 tu. Seeloknya menyimpan adalah lebih baik, atau manjakan diri bagi reward untuk diri sendiri.

Bagaimana Cara Nak Menang RM3000 ?

Caranya yang mudah, dengan hanya membuat pembelian sebanyak RM109 dan keatas bagi melayakkan penyertaan korang tu. Tapi kalau korang menjadi pembeli terawal, korang akan dapat 2 penyertaan. Laluan pantas lah kiranya kan. Pembelian korang boleh di lakukan di :-

Pada setiap 5hb setiap awal bulan, akan di umumkan pemenang yang bertuah menerusi Facebook dan Instagram secara LIVE, dan RM500 akan dikreditkan terus secara LIVE sebagai bukti penyertaan mereka yang bertuah. Fuh setiap awal bulan dapat RM500 selama 6 bulan memang lumayanlah ibarat macam dapat elaun.

SIAPA SOFEAROSE SEBENARNYA?

Jenama SofeaRose telah mula bertapak seawal tahun 2014, dan mula mengorak langkah serta menempa nama pada tahun 2016 menerusi gaya Art To Wear di Pentas Antarabangsa London Dan di Madrid tahun 2017. Korang pernah dengar tak SofeaRose X Erra Fazira melalui The Primadona Series, kalau korang nak tahu itulah kolaborasi pertama kali mereka dengan Primadona Malaysia tau.

SofeaRose X Diana Danielle Grandeur Raya Tahun 2020

Seterusnya kalini memilih Diana Danielle sebagai kolaboraso setersunya menerusi SofeaRose X Diana Danielle Grandeur Raya Tahun 2020 sebanyak 40 koleksi dengan harga mampu milik. SofeaRose hanya Satu, Kemewahan Milik Semua. Cikza tengok koleksi ni memang sangat terkenanlah terutama baju kurung dan tudung. Design dan Corak memang cantik.

SUMBANGAN SOFEAROSE DALAM TANGANI WABAK COVID19

Atas rasa terkesan dan tanggungjawab pihak SofeaRose telah melancarkan Tabung Covid19 SofeaRose untuk membantu mereka yang memerlukan, kalau korang nak tahu 5% dari hasil jualan akan diambil untuk dimasukkan kedalam tabung tersebut. Rasanya berbaloi kalau korang yang berminat membeli sambil menderma. Waktu begini kebetulan hampir bulan ramadhan tak salah kita kumpul pahala.

TabungCovid19 SOFEAROSE | SOFEAROSE NAK BAGI DUIT RAYA RM 3000

Kemana 5% dari hasil jualan tu? Pasti ramai yang tertanya-tanya, kalau korang nak tahu kesemua hasil jualan tu akan disalurkan kepada mereka yang memerlukan dan kurang kemampuan. Ada lagi ni berita gembira, dan yang paling menarik, disamping nak tingkatkan jualan untuk disalurkan ke tabung, mereka yang berminat nak menjadi DROPSHIP semuanya adalah Secara Percuma ini kerana sedikit sebanyak mereka yang kurang kemampuan dapat membantu jana pendapatan sampingan.

Jadi apa tunggu lagi, jom sama-sama membeli sambil menderma kepada mereka yang memerlukan, dan tak rugi kalau korang membantu, sebab desgin yang ada ni sangat menarik dan buat Cikza jugak tergoda tangan untuk membeli. Sebelum tu meh cuci mata beberapa design yang menarik dan memang Cikza terkenan.

Sebahagian Corak Dan Design Yang Ada Di SofeaRose | SOFEAROSE NAK BAGI DUIT RAYA RM 3000

NAK LAGI BEST?

Korang Jangan lupa gunakan COUPON CODE : CIKZA10 ini semasa membuat pembelian di website untuk mendapat discount sebanyak 10% untuk baju raya. Coupon code khas untuk pembaca di blog CIKZACOM sebagai tanda Cikza berterima kasih kerana menjadi pembaca yang setia.

 

 

 876 total views,  3 views today

2 thoughts on “BELI PRODUK SOFEAROSE DAN MENANG DUIT RAYA RM3000”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge