Kulit Segar Dengan Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser | Harini aku nak bercerita tentang keberkesanan sabun dari japan yang aku dapat ni pada korang. Rasanya ramai wanita di Malaysia yang mengalami kulit berminyak, kulit kusam dan sebagainya. Jom baca sampai habis. Produk ni ada dua variasi samada untuk lelaki dan perempuan.

Teruja Dapat Suprise, Macam Kotak Cincin | Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Jika sebelum ni, aku memang ada masalah kulit berminyak dan kusam, pelbagai produk telah aku cuba, tapi semuanya tak serasi dengan aku. Waktu tu memang malu sebab muka breakout habis. Lagi pulak jerawat pun boleh naik bila ada masalah hormon. Tapi jenis aku, bila dapat satu produk, memang aku akan search betul-betul nak pastikan takda kandungan yang meragukan.

Selepas UNBOXING | Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Kiseki Japan Pentingkan Pemilihan Bahan Yang Sangat Berkualiti

Korang jangan risau, produk Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser dari Japan telah melalui proses R&D dengan teknologi terbaik dalam pengeluaran produk, kerana ianya produk yang berdaftar di japan dan bagi menyakinkan lagi, produk tersebut telah disahkan di Kementerian Kesihatan Malaysia. Jadi korang tak perlu ragu-ragu lagi untuk memikir samada ianya mudarat atau tidak.

10 Bahan Utama | Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser ini diperbuat dari bahan yang sangat unik seperti kolagen dari sisik ikan Talapia, Royal Jelly dan 10 jenis bunga serta ekstrak herba. Yang bagusnya produk ini juga tidak mengandungi sebarang paraben, mahupun pewarna tiruan, Jadi gunakan tanpa was-was.

Siapa Yang Patut Mencuba Produk Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser ?

Teruja Itu Wajib | Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Part ni aku suka, sebab aku suka syorkan sesuatu menarik untuk korang. Bukan apa sebabnya sebab pengalaman aku sendiri yang menggunakan, jika ianya bagus, memang aku kongsikan, jika ianya tidak bagus, aku tak berani nak komen. Tapi disebabkan ianya sangat bagus, ada kolagen tau, rugi kalau korang tak cuba. Yang wajib cuba adalah :

  • Mereka yang alami kulit Kusam
  • Mereka yang bekerja di bawah panas matahari yang terik
  • Mereka yang berkulit jerawat
  • Mereka yang bermasalah tentang blackhead yang banyak
  • Tona Kulit tidak sekata

Jika semua diatas ada pada korang, memang sangat sesuai lah dengan korang untuk menggunakan produk Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser yang tengah meletop ni. Bukan apa, wanita wajib menjaga luar dan dalam. Terutama mereka yang aktif bertugas di luar kawasan bangunan.

Keberkesanan Produk Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Secara amnya, semenjak aku menggunakan sabun ni, perubahan ketara di wajah aku yang non hado ni nampak lebih segar dari selalu lah. Tapi selepas 3-4 hari penggunaan, nampak jugaklah perubahan tu, tapi kalau consume 7-14 hari memang padu perubahan tu. Antaranya :-

  • Kulit akan lebih segar dan fresh sentiasa
  • Kulit akan lebih glowing dan bercahaya
  • Pori-pori yang yang lebih mengecil
  • Membuat kulit halus dan mulus
  • Terasa awet muda sentiasa
Nampak biasa-biasa tapi padu busa buih tu | Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser
Bukti Aku Katakan Sabun Ni Best | Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Cara nak gunakan pun sangat mudah, memang best sangat, part paling best bila korang buihkan memang banyak sangat foam. Lepastu gosok terus kat muka, memang terasa selesa best, dengan buih yang banyak. Bilas dengan air suam, then boleh lah apply skincare lain. Sebelum terlupa Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser ini berharga RM139 tau, korang boleh dapatkan free shipping bila berbelanja lebih RM 200.

Setelah Unboxing, Terima Kasih Pada Yang Memberi | Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser
Untuk sebarang pembelian dan info lanjut, sila layari :-

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *