MATXI Corp Bakal Melebarkan Sayap Ke Malaysia, Korea Dan Amerika

Published on :

Harini Cikza nak kongsi dengan korang, Teruja hati apabila di jemput buat pertama kali dalam event glamour bak karpet merah gitu. Bukan apa teruja dapat tengok mereka yang dari negara jiran datang ke Malaysia. Terasa bangga tau. Macam-macam ragam manusia Cikza tengok. Tapi apa yang menarik minat rupanya dah 2 […]

Kulit Segar Dengan Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser

Published on :

Kulit Segar Dengan Kiseki Japan Marine Collagen Facial Cleanser | Harini aku nak bercerita tentang keberkesanan sabun dari japan yang aku dapat ni pada korang. Rasanya ramai wanita di Malaysia yang mengalami kulit berminyak, kulit kusam dan sebagainya. Jom baca sampai habis. Produk ni ada dua variasi samada untuk lelaki […]

Luckin Kopi Warung Kopitiam Padu Tengah Bandar Kuala Lumpur

Published on :

Siapa pemnat tegar kopi? atau mereka yang suka berkunjung ke warung kopi? Tentu korang terfikir susahnya nak cari warung kopi yang padu dan halal di tengah bandar Kuala Lumpur ni. Dari luar nampak macam santai dan memang style kampung. Bila melangkah masuk confirm terus melekat kat hati, sebab bau kopi […]