Pengalaman Keputihan Punca Masalah Sukar Merancang Kehamilan

Published on :

Siapa yang tak pernah alami keputihan, semua pernah alami keputihan tetapi ada yang teruk dan melampau. Ramai yang mengeluh segala pelbagai cara telah dilakukan termasuk pelbagai petua telah dilakukan antaranya bertangas, makan jamu dan sebagainya. Tapi itu semua mengambil masa berminggu-minggu. Adakah keputihan saya normal jika ia warna putih atau […]

Tak Puas Hati Dengan Hatten Hotel Melaka, Bandar Hilir

Published on :

Dah puas pekena Asam Pedas, terus blur terfikir nak tidur mana pun tak tahu. Waktu dah hampir penghujung malam. 4 kali pusing tawaf dekat Dataran Pahlawan tu. Sambil tangan capai tengok Agoda. Cari punya Cari dapatlah Hotel Hatten Melaka, berhampiran Dataran Pahlawan. Nampak gah woo! Aku macam biasa teruja sakan, […]

Lirik Lagu Satukan Rasa Khai Bahar Dan Siti Nordiana

Published on :

Bikin gempak betul, penangan Khai Bahar dan Siti Nordiana ni. Netizen kalau boleh nak satukan sampai jinjang pelamin, mana taknya padan benor, aku tengok dorang berdua ni. Lagi pulak, dua-dua masih lagi single. Tapi firasat aku mengatakan, samada lagu ni marketing atau luahan. Kebiasaan pasangan bercinta ni suka buat luahan […]

Puas Hati Dengan Safi Balqis OxyWhite Hydrating Lotion 2 Dalam 1

Published on :

Hai korang, harini aku cuma nak share je, tentang satu produk keluaran jenama popular Safi, Aku sebenarnya dari zaman sekolah lagi, dah consume produk Safi Balqis ni, sebab sesuai dengan kulit aku. Cuma lately ni, disebabkan perubahan hormon, aku terpaksa beralih kepada produk lain. Cuma bila dapat tau, Safi ada […]