10 Sebab Kenapa Join Cuckoo Terbaik Dan Sangat Menyeronokkan

Published on :

Alhamdulillah, diperkenalkan oleh YB Shehan, merupakan sahabat blogger ommi, Pada awal rasa macam tak berapa best sangat. Macam tak yakin pun ada. Tapi YB Shehan dan Team banyak membantu. Walaupun ommi jarang ada sale, namun bila ada sale tu, dia punya syukur tak terkata. Nak-nak sekarang, dengan keadaan yang bakal […]

Rancang Kehamilan Selepas Keguguran Dengan D’ Folia Dan Sedu Arrow

Published on :

Korang masih ingat lagi tak Cikza pernah alami Pengalaman Mengandung Luar Rahim? Kalau masih ingat, bila di kira-kira dah hampir setahun rupanya. Tapi kalau korang nak tahu, Cikza ni jarang nak consume sebarang jamu sebab penyakit SLE yang Cikza hadapi. Namun dalam diam Cikza cuba amalkan secara diam-diam tanpa pengetahuan […]

Resipi Puding Roti Kukus Berkuah Kastard Sedap Dan Cepat

Published on :

Assalammualaikum Semua! Harini perkongsian kita, tiba-tiba teringat ada puding roti kastard versi kukus mudah dan cepat, Senang cerita campak-campak sahaja. Lagi pulak, resipi ni sesuai dihidangkan buat tetamu yang datang menjamah. Cikza punya style mudah je, barang tak berapa nak cukup pun boleh je buat hahah! Jom baca sampai habis […]

5 (Lima) Azam Tahun Baru 2019 Cikza Yang Penuh Warna Warni

Published on :

Semua orang punya azam setiap datang dan pergi silih berganti setiap tahun, begitu juga Cikza dan keluarga. Jika tahun lepas Cikza punya 5 azam yang tiga daripadanya telah tercapai. Tapi tidak kesampaian. Tapi bagus sebenarnya jika kita mempunyai azam, sebab boleh jadi bersemangat untuk mencapai target yang diperlukan. Adakalanya azam […]

Skin Routine : Review Althea Petal Velvet Sunaway SPF50++

Published on :

Sebulan lepas, Cikza terima parcel dari Althe Korea tu. Tapi disebabkan nak review bukan setakat sehari dua, Cikza letakkan masa selama sebulan untuk mencuba ke atas produk tersebut. Eh mesti korang tertanya-tanya kenapa Cikza selalu dapat kotak pink? Bertuah rasanya bila terpilih sebagao barisan Althea Angel yang melayakkan untuk membuat […]