Dua Cara Baiki Saluran Air ( Floor Trap ) Tersumbat Bermodalkan Bawah RM10

Published on :

Baru-baru ni, dah masuk kali kedua, salur air asyik tersumbat je manjang. Bukan apa, sebelum ni pernah jadi, boleh bergaduh dengan jiran yang duduk bawah rumah kita. Satu lagi kita hidup berjiran kenalah berbaik-baik terutama korang yang duduk rupah pangsapuri atau apartment. Jika yang duduk di level bawah sekali tak […]

5 Review Tentang Operasi X Filem Terbaik 2018 Padu Dan Gempak

Published on :

Haritu suami ajak Cikza layan movie, almaklum belum sempat nak bagitahu ada movie dah release, dia offer sendiri ajak layan filem baru yang baru je Cikza nak bagitahu dia, Filem Operasi X The Movie. Orang dah belanja takkan nak menolak. Tapi Cikza tengok pada Trailer Operasi X The Movie┬ápada awal […]

(Video) Lirik Lagu Dan Ketika Itu | Zulin Aziz

Published on :

Cikza dah dengar lagu ni, but i feel u Zulin Aziz bila orang yang tersayang pergi meninggalkan dengan orang lain. Cuma bermula dari tu, Cikza cuba bangkit, lalui hari-hari sukar beb! Siapa tak sedih 5 tahun kot bercinta tup-tup dapat tangkap pasangan sendiri Curang depan mata. Nak dikatakan Cikza cuma […]

Trailer Filem Operasi X Movie 2018 Memang Gempak Sangat Ke?

Published on :

Psst! ada movie baru bakal release lah 1 November 2018 ni. Tapi kebiasaan sebelum Cikza nak menonton satu cerita tu, wajiblah Cikza tapis dulu kan, sebab nak tahu jalan cerita best ke tak? menarik ke tak? Apa tarikan terbaik dalam cerita ni? semua tu bergantung pada trailer yang dipaparkan. Boleh […]

5 Sebab Perlu Hidup Sihat Dengan Susu Dutch Lady Pure Farm

Published on :

Siapa suka minum susu? Korang yang suka sangat minum susu ni, ada tak amalkan segelas susu sehari? Arghhhh! berlainan dengan Cikza, sebab kita suka minum susu sepanjang masa. Tak kira lah waktu bila sekalipun. Yang penting kena simpan satu kotak dalam beg. Cikza adalah penggemar tegar susu, wajib pengambilan sekotak […]