Manjakan Diri Hujung Minggu Di Diva Balinesse Spa Murah, Ampang

Published on :

Letihnya Badan Ya Ampun.┬áBaru harini lah dapat tengok blog sendiri selepas bertunang haritu. Letih badan terasa sampai harini, cuma kesempatan nak update tu, baru nak menaip dua tiga patah perkataan terus masuk draf. Letihnya tuhan jerlah yang tahu. Bila dah jadi isteri ni memang penat, dengan letih melayan suami, letih […]

Resipi Bihun Hailam Senang,Mudah,Ringkas Dan Sedap

Published on :

Menjerit kat dapur, lepas suami request nak makan konsep bihun sahaja pada sbelah malam. Sebab nak diet katanya. Tapi serius memang Cikza ni tak berapa yakin nak masak bihun hailam ni. 10 kali google pun pening tak tahu nak pilih yang mana satu. Udahnya, Cikza buat ikut resipi sendiri cam[ak-campak […]