Hai! korang ingat lagi tak, Cikza ada berkongsi dengan korang tentang Printcious dan nak buat suprise dekat SyurgaDaddy kita. Almaklumlah waktu yang Cikza buat tempahan tu, kebetulan Anniversary kami yang pertama, ehh! yke pertama. Rasa macam 10 tahun dah kawin hahaha.

Baca : Cipta Hadiah Anniversary Dengan Idea Tersendiri Untuk Suami Tersayang

Saje nak buat suprise, kiranya buat kenangan lah, Tahun ni dapat bantal, tahun depan dah boleh fikir dah nak suprise ape yang menarik. Tak rugi pun buat tempahan di Printcious.Com semua yang kita nak ada dalam satu laman web je.

Yeay! Berjaya Pujuk Suami Dengan Bantal Dari Printcious.Com

 

Kebetulan, waktu barang dah selamat sampai, hari yang Cikza tengah merajuk dengan suami. Ala merajuk manja-manja gitu. Waktu tu, Cikza sajelah buat muka. Lepas dah beri parcel bantal kat dia. Apa lagi mulanya dia malu-malu ayam nak ambik.

Bila dah ambik dan bukak bungkusan tu. Waktu tu jangan katalah. Muka dia merah padam. Memang patutlah merah padam, tengah merajuk, lepastu buat suprise mana tak terkejut suami kita.

Cantik Kan Bantal Hadiah Buat Suami Kita, Cikza Design Sendiri Tau!!

Buat korang yang kekurangan budget untuk beli hadiah buat pasangan korang. Cikza nak syorkan PrintCious.Com memang tempat terbaik untuk korang buat pilihan. Sebab macam-macam ada. Waktu Cikza nak buat tempahan tu kalau boleh nak pilih semua yang ada, sebab cantik. Yang paling best boleh design sendiri tau.

Tempoh Penghantaran yang cepat, menggunakan servis Ninjavan. Ingat parcel tu sampai lewat, rupanya awal dari jangkaan Cikza. Tapi sangat puashati dengan servis yang diberikan termasuklah penghantaran.

Untuk Keterangan Lanjut 

Facebook Printcious | Website Printcious | Instagram Printcious | Youtube Printcious

 

 1,171 total views,  1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge