Anniversary Cikza dengan Suami dah semakin hampir, memang buntu nak cari hadiah kesukaan Syurgadaddy kita tu. Tapi syukur, dia bukan seorang yang cerewet. Tapi sebenarnya, Cikza nak buat surprise dengan design yang Cikza buat sendiri. Kalau hantar kedai confirm cas mahal-mahal, lagi satu design yang kita nak tu tak sama dengan apa yang kita nak.

Rupanya tak perlu susah payah bazir minyak, kini semuanya di hujung jari, Hanya dengan drag sahaja kat website tersebut, korang dah boleh dapat design apa yang dikehendak tu. Jadi tak perlu nak bertekak dengan tokey kedai lagi disebabkan design kurang memuaskan.

Precious Gift From Your Heart Dari Printcious. Com Menjadi  Pilihan Untuk Lakar Kenangan Anniversary Nanti 

Nah! Dalam scroll tu, rupanya terjumpa satu website yang membantu, untuk melakar design hadiah buat yang tersayang. Macam- macam ada, dari hadiah lahir hingga hadiah ulangtahun perkahwinan semuanya boleh didapati di Precious Gift From Your Heart. Hanya designkan seperti yang kita inginkan. Memang Cikza dah rambang mata, tak tahu nak pilih yang mana.

Design yang disediakan bukan berfokus pad mug je, pelbagai lagi hadiah menarik yang disediakan antara yang menjadi pilihan adalah Cushion ( Bantal )  sebabnya boleh buat hiasan dalam kereta. Korang yang nak melangsungkan perkahwinan pun, boleh cuba website ni.

Cushion ( Bantal ) Menjadi Pilihan Sebagai Hadiah Anniversary

Jadi aku dah decide nak pilih Cushion ( bantal ) , Cikza Tanya Syurgadaddy terus tau nak hadiah ape. Dia jadikan Cushion ( bantal ) sebagai pilihan, bukan apa, lagi pulak dia jenis yang suka baring melepak kalau tugas dah habis, jadi kerap sakit leher sebab takde bantal sendiri. Jadi dia nak bantal untuk dibuat kenangan dan boleh digunapakai juga.

“Boleh bawa kemana sahaja, ibarat membawa sayang kemana abang pergi tau..”

Nampak tak betapa romantiknya lah sejak dua menjak ni. Almaklumlah suka bila diberitahu, nak beri hadiah hasil dari design CIkza sendiri. Sepanjang kenal beliau dari sebelum kahwin, inilah hadiah pertama yang CIkza nak beri pada beliau hasil dari cetusan idea sendiri.

Rambang Mata Banyak Pilihan 

Memang betul-betul banyak pilihan, Tapi Cikza nak beritahu ni Dengan Printcious.com korang boleh dapatkan diskaun sehingga 30% dan Penghantaran Percuma tau. Lagi pulak di Printcious.com semuanya ada, harga pun berpatutan sesuai dengan budget korang.

Tambahan pulak ada diskaun, korang rasa ada ke, kedai gift luar sana nak beri diskaun banyak camtu. Confirm takde. Rugi kalau korang tak ambil peluang ni. Bila Cikza terjah website ni, betul-betul rambang mata, rasa nak pilih semuanya je.

Jadi tak perlu bazir masa nak cari pusing satu pekan semata nak dapatkan diskaun banyak camtu, semuanya hung jari. Tunggu apa lagi, walau bukan hari istimewa pun korang boleh dapatkan untuk diri korang sendiri. Cikza dah terjah, korang bila lagi?

Untuk mereka yang tercari-cari boleh idea nak beri special gifts for him atau present ideas for men, Banyak jugak choice yang boleh jadi pilihan korang.

Bukan setakat tu je, banyak lagi pilihan yang akan datang, sebagai contoh untuk yang nak sambut birthday tp masih tercari birthday party prop yang sesuai serta souvenir gift idea for guests memang terbaik. 

Untuk Keterangan Lanjut 

Facebook Printcious | Website Printcious | Instagram Printcious | Youtube Printcious

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *