Memang orang kata, kalau makan maggi tak bagus untuk badan. Tapi nak buat camne! Itulah selera yang boleh masuk dalam tekak teman ni. Waktu pantang, duk tengok beby-toratora buat #mukbang pasal ramen. Walau aku tak dapat telan ramen yang podas tu. Aku gila nak makan Mee Sedap!

Baru-baru ni, hati memang teringin sangat nak buat video pasal makan. Nak tengok sejauh mana view yang boleh dicapai dalam masa sehari dan hari-hari. Gara-gara aku suka benor scroll video pasal makan tu. Terjebak tau aku dibuatnya.

Video Merapu Pencetus Idea Suami 

Masa buat video tu suami aku, bantai duk gelak dekah-dekah. Ko ghase nak baling tudung periuk ke ape ni! Tapi dia jugak yang galakkan buat video untuk tarik engagement ig. Walau die takde ig sekalipun die boleh stalker aku tau.

Satu video aku boleh ceah 490view okehlah tu kot! yang untuk review product boleh cecah hampir 300 view. Kira syukur lah ada jugak orang yang nak view video merapu aku ni.

Nah aku belanja satu! 

 

269 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge