Jualan Barangan Raya Festival Ramadan Putrajaya 2018

Published on :

Jualan Barangan Raya Festival Ramadan Putrajaya 2018  dah nak mula, korang dah fikir ke nak pakai baju warna ape, tema ape? ehh! puasa dah ganti ke belum tu? Disebabkan raya dah nak dekat, maka dah tentu ramai yang malas nak p shopping time bulan puasa, eh! betul ke? Harini aku […]

 1,713 total views

Kegilaan Puan Isteri Nak Buat Video Mukbang Merapu Idea Suami

Published on :

Memang orang kata, kalau makan maggi tak bagus untuk badan. Tapi nak buat camne! Itulah selera yang boleh masuk dalam tekak teman ni. Waktu pantang, duk tengok beby-toratora buat #mukbang pasal ramen. Walau aku tak dapat telan ramen yang podas tu. Aku gila nak makan Mee Sedap! Baru-baru ni, hati […]

 1,325 total views,  2 views today

Resipi Nasi Tomato Dan Ayam Masak Merah Macam Lauk Kenduri

Published on :

Petang semalam, asben tiba-tiba request nak makan nasi tomato. Bila teringat, lama rasenya tak makan nasi tomato air tangan mama. Dulu masa sebelum kahwin, rajin tolong mama masak nasi tomato, nasi minyak, nasi ayam, nasi lemak, macam-macam lah. Bila dah kahwin ni, kalau boleh persiapkan diri, sebab takut apa suami […]

 42,837 total views,  3 views today

Mampu Ke Eucerine Pro Acne Solution Hilangkan Jerawat ?

Published on :

Baru-baru ni, aku dapat satu parcel, dari Eucerin. Tapi kerana ianya #cabaran14haribersamaEucerin, aku sahut cabaran tu. Walaupun parcel aku sampai lewat. Mulanya aku takut nak cuba tau, seriuss wakk! kulit muka kita sensitif ni, kalau bercampur-campur dengan pencuci muka lain. Tapi kerana hati melonjak nak jugak cuba, ku turutkan jua. […]

 45,277 total views,  16 views today