Yeob Bay Hotel Ampang Murah Dan Keselesaan Terbaik

Published on :

Sukan Sea 2017 bakal menyusul tak lama lagi. Jadinya mesti ada diantara korang yang terlibat secara langsung dan tidak langsung. Kepada mereka yang terlibat secara langsung, pasti tercari-cari hotel bajet yang bersesuaian dengan kemampuan diri. Dan ada juga yang datang untuk membawa keluarga berjalan-jalan sekitar Kual Lumpur. Namun usah khuatir, […]

 2,313 total views

7 Mistakes To Steer Clear Of When Upsizing Your Home

Published on :

Have you ask anyone about their dream home, Obviously the answer are usually involves with a grandiose idea. In addition, nowadays everybody wants to live in a big house. For now dream is not an only dream for people who starting to realize that they need to take an extra […]

 488 total views,  1 views today

Chicken Chop RM 8.90 Sedap Dan Puas Hati Di D’ Brother Kitchen

Published on :

Ada orang tu buat kita merajuk, sampai taknak cakap dengan beliau. Yang bagusnya dia tahu selera kita bila merajuk, kebetulan waktu tu teringin nak makan Western, mana nak cari celah-celah Bukit Langat ni. Tapi terfikir kat mana port yang sedap dan murah? Alkisahnya dah bosan nak minum kat kedai mamak, […]

 1,690 total views

Resipi Ungkep Ayam Jawa Mudah Dan Ringkas

Published on :

Ungkep ni sebenarnya adalah masakan tradisional masyarakat jawa. Siapa orang jawa pasti tahu, kadang ada yang kata, agak leceh nak buat ungkep yang betul-betul original dari jawa, namun agak mustahil. Alkisah semalam teringin nak makan ungkep ayam, jadinya belajar dengan abah, dalam masa yang sama mesej lah dengan makcik suh […]

 18,945 total views,  1 views today

Lirik Lagu Jampi | Hael Husaini Ost Mencintaimu Mr Photographer

Published on :

  Sebelum ni Cikza pernah dengar lagu ni, memang best sangat, tapi suami Cikza tak suka, sekali tiba-tiba dia minat pulak, lepas tengok drama Ost Mencintaimu Mr Photographer. Cikza pulak yang letih dengar hari-hari pergi kerja duk ulang nyanyi lagu ni.    Lirik Lagu Jampi | Hael Husaini Bermula pandang pertama […]

 2,362 total views

Jom Naik MRT (Mass Rapid Transit) Secara Percuma ?

Published on :

Jom Naik MRT (Mass Rapid Transit) Secara Percuma Korang dah naik MRT ke? Bukan MRT (Mass Rapid Transit) yang kat negara orang tu tau? tapi negara sendiri. Bukannya apa baru-baru ni, projek MRT (Mass Rapid Transit) yang menghubungkan dari Kajang terus ke Sg Buloh telah pun di buka. Kebetulan haritu […]

 1,265 total views

Resepi Ayam Goreng Kunyit

Resipi Ayam Goreng Kunyit Mudah Dan Ringkas

Published on :

Minggu ni, memang terasa malas sangat, kebetulan suami tak sihat, adik ipar pulak gastrik teruk, jadi tak boleh makan pedas-pedas. Encik Suami pulak manja nak makan lauk pedas, bagi keluar peluh-peluh tu. Bukak peti ais tengok ada ayam. Terus capai telefon resipi simple berkaitan ayam. Rasanya semua dah cuba, ayam […]

 9,134 total views

Cara Semak Bil Elektrik Secara Online - Sumber Google

Cara Semak Bil Elektrik Secara Online Dengan Mudah

Published on :

Rupanya sekarang Bil TNB boleh di semak secara online, Mungkin umum tidak ramai yang mengetahui tentang mudah dan ringkasnya cara sebegini tanpa perlu bersusah payah nak beratur, call berhabis kredit dan menunggu lah TNB careline balas pertanyaan kita. Perkhidmatan ini adalah percuma, dan boleh diakses terus ke akaun bil elektrik dengan […]

 59,164 total views,  7 views today

Safi Shayla Sesuai Untuk Mereka Yang Berhijab

Safi Shayla Anti-Kelemumur, Syampu Khas Wanita Berhijab?

Published on :

Safi Shayla Anti-Kelemumur, Syampu Khas Wanita Berhijab? Musim panas ni, mesti korang ada yang tergaru-garu, rasa tak selesa, jari gatal tu ada je nak buat, terutama mereka wanita yang berhijab, berperang dengan musim panas cepat berpeluh dan menyebabkan rambut jadi berbau. Ada ketika tidak berasa yakin. Bila korang berada di tengah […]

 893 total views