SGshop Terlampau Murah Dan Berbaloi Untuk Di Terjah Setiap Hari

Published on :

Baru-baru ni Cikza saja nak shopping barang rumah, sebab barang yang Cikza nak beli ni harga sampai beratus-ratus walaupun berjenama. Lagi pulak lepas kahwin banyak kegunaan duit nak di ketengahkan. Ianya disyorkan oleh kawan Cikza sebab dorang tahu, yang Cikza suka explore online shopping yang baru dan berbaloi. Al kisahnya suami […]

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom

Published on :

Hari ini Cikza berbesar hati nak anjurkan giveaway kepada pembaca setia blog Cikza Com dan rakan-rakan blogger yang lain. Sebelum itu Cikza ingin mengucapkan terima kasih kepada SGshop ECommerce Sdn Bhd yang ingin bekerjasama dengan Cikza untuk mengadakan giveaway ini. RM1000 untuk 10 para pemenang rasanya lumayan, lagi pulak raya dah semakin dekat. […]

Teaser Jemputan Personaliti Undangan Blogger Rancangan Tumit Tinggi Terbitan RTM TV1

Published on :

Tik-tok Tik Tok! lagi 6 hari kalau dibilang guna jari tarikh siaran semakin menghampiri. Seperti yang dijanjikan Cikza nak berkongsi dengan korang pengalaman Cikza sebagai blogger jemputan, waktu tu pertama kali berhadapan dengan kamera, bagai nak gugur jantung tau. Berpanas, berpeluh, bersahaja kiranya macam-macam ber lah. Kali ini Cikza diberi […]

Shake N Take Mini Blender Menjadikan Shopee Adalah Rutin Mingguan Wajib Diterjah

Published on :

Shake N Take Mini Blender Menjadikan Shopee Adalah Rutin Mingguan Wajib Diterjah | Jika sebelum ni, Cikza selalu berhabisan minyak merata berjalan ke shopping mall untuk mencari peralatan letrik yang menjadi satu keperluan. Bila terjah laman web jualan online paling popular, kebiasaan penghantaran memakan masa, lewat sampai, barang rosak dan ada […]