Jonlivia Hot Pants Yang Friendly
BEAUTY

5 Sebab Hot Pants Jonlivia Wajib Dimiliki

Kebiasaan kalau beriadah pasti buntu terfikir kat mana nak sumbat segala khazanah telefon atau kunci kereta. Kalau pergi jogging sambil kendong kunci dah tentu lah 5 minit pertama hilang entah kemana. Kalau telefon jika kita simpan dalam kereta, kalau berlaku apa-apa kecemasan memang menyesal tak sudah. Baru-baru ni ada kawan yang mengesyorkan Hot Pants yang sangat friendly untuk kegunaan jogging. Haip pekena Hot Pants tu, wajiblah pakai baju labuh bawah punggung.

Jonlivia Hot Pants Yang Friendly
Jonlivia Hot Pants Yang Friendly

Untuk dapatkannya korang perlu bagi saiz pinggul dan pinggang korang terlebih dahulu, untuk dapatkan ukuran seluar yang tepat dan selesa. Bila Hot’Pants tiba di pejabat, tak sabar rasanya nak pakai, berebut-rebut sahabat nak beli sebab ada sesuatu yang menarik perhatian kami semua. Size yang Cikza dapat XXL. ” Nampak sangat lah lelemak degil menyelinap tepi dinding kulit ” 

 

5 Sebab Hot Pants Jonlivia Wajib Dimiliki 

 • Mempunyai Zip Poket yang memudahkan penyimpanan telefon bimbit dan kunci kereta, sekarang memang tiada alasan utama memikirkan lagi di mana nak simpan khazanah tersebut bila korang nak jogging
 • Lapisan Menyerap Peluh Yang buat korang akan menjadi semakin selesa berbanding dengan seluar track bottom biasa yang tidak menyerap peluh menyebabkan rasa gatal-gatal di bahagian yang tidak sepatutnya.
 • Size sehingga 3 XL – ini paling win untuk mereka yang berbadan dan mempunyai rangka peha yang besar, jadi tak perlu alasan untuk katakan tidak untuk memilikinya.
 • Untuk Membentuk Perut Dan Peha Untuk sekarang Cikza mengamalkan detox dan sangat sesuai sebulan lagi nak kahwin ni, pakai hot-pants untuk membentuk pinggang perut dan punggung supaya kelihatan jelita di hari bahagia.
 • Mudah Penjagaan dan sesuai digayakan untuk acara santai dan riadah.

 

Cara Penjagaan Hot-Pants Jonlivia

 • Cucian sesuai menggunakan tangan, untuk memberi kebersihan optimum
 • Jika menggunakan mesin basuh pastikan menggunakan air sejuk tau, bukan air panas, suam dan sebagainya. ( Penting ) 
 • Jangan pulak letak klorok sesuka hati kalau tak menangis tengok seluar tu rosak. 
 • Jika nak iron, pastikan kepanasan dalam tahap medium.

Jika korang berhajat untuk memilikinya  dengan pembelian RM200 keatas akan mendapatkan promosi penghantaran percuma. Rugi kalau korang tak dapatkannya tau.

Jonlivia CollectionBeli Sini 

Facebook Jonlivia 

Instagram Jonlivia 

Email Jonlivia : 

hello.jonlivia@gmail.com

 

You may also like...

2 Comments

 1. bagus jugak seluar ni.sesuai untuk jaga bentuk badan kan.

  1. Yup.. sangat bagus sesuai untuk acara santai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge