Wajib #GooseySelfie Dan Menang RM10k | MyTOWN Shopping Centre

Korang tahu tak ada shopping mall baru akan dibuka? Tak tahu? Cikza pun tak tahu, sebab baru je tahu. Mujur tak terlepas peluang  nak menang hadiah bernilai lebih daripada RM10,000 tau. Eh! korang pun boleh join tau. Takkan nak tengok sambil gigit jari bila orang lain dapat RM10k.

 

Pernah pergi IKEA tak? Mesti korang tau ada Shopping mall yang akan dibuka tidak lama lagi nama pun gah tau MyTOWN Shopping Centre. Lokasinya hanya sebelah IKEA Cheras itu pun sebab bangunannya yang bersambung, tapi kalau waze pun mesti jumpa. Dengar cerita nak launching  awal tahun 2017 . So sempatlah korang buat listing barang  nak shopping nanti.

Sementara menunggu MyTOWN Shopping Centre tu dibuka apa kata korang sertai peraduan #gooseyselfie anjuran MyTOWN Shopping Centre. Pasti gempak sangat. Ada pulak macam-macam icon yang nak ditonjolkan. Mana tahu rezeki duit menang habuan RM10k.

Hanya Selfie Boleh Menang Wang Tunai RM10k

Cute, comel, montel jugak muka Cikza dan Encik Tunang kan? Macam ni baru berbaloi nak menang RM10k, mana tahu rezeki duit kahwin kami. fuh! Ada yang berminat nak join dan ikut langkah Cikza untuk menang RM10k tak? Meh Cikza nak kongsi Cara-Cara nak menang RM10k

Langkah Mudah Menyertai Peraduan #GooseySelfie dan Menangi Hadiah Bernilai RM10,000.

  • Klik “Join Now”
  • Klik “Start”
  • Sila login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri.
  • Muat turun gambar anda yang sudah sedia ada dalam koleksi galeri (handphone)  atau rakam gambar anda yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam anda.
  • Sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar anda yang dipilih.
  • Klik ‘Submit’
  • Kemudian share ke Facebook anda beserta #GOOSEYSELFIE.

Seramai 10 orang pemenang akan dipilih pada setiap minggu, So takde limit tau nak hantar gambar banyak mana pun! Tak kisahlah korang nak posing cemana pun janji letak icon-icon yang disediakan tu tau!  So tiada alasan tak boleh menang. Moh terjah weyh!

Untuk Keterangan Lanjut Boleh Layari Facebook 

MyTOWN Shopping Centre

Please follow and like us:

10 thoughts on “Wajib #GooseySelfie Dan Menang RM10k | MyTOWN Shopping Centre”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *