2 Tips Penjagaan Kulit Muka Dan Badan Yang Bermasalah By Glamora

Published on :

Semakin hari masalah di kulit muka semakin bertambah, pelbagai produk telah di cuba namun hampa. Bercakap bab-bab kecantikan ni, ramai yang mengeluh mencari produk yang bersesuaian dengan kulit muka, ada yang sanggup bayar ribuan ringgit untuk tampil cantik dan anggun. Tapi kesannya, seketika je. Masa tu lah gigit jari rugi […]

 970 total views

Program Menarik KEKK 2016 Bermula 24-26 September 2016, Maeps Serdang

Published on :

Sepanjang minggu ini, tak rugi kiranya korang membawa keluarga ke Program KEKK 2016 bertempat di Maeps, Serdang. Semuanya telah dirancang dan tersusun rapi untuk pengunjung yang berkunjung ke Program tersebut, detail program boleh di lawati di KEKK 2016. Jom ajak sahabat ke program tersebut, tak rugi pergi, tapi pelbagai acara […]

 1,057 total views

Kisah Seram | Misteri Kanak-Kanak Tanpa Suara dan Volkswagen Kuning

Published on :

Kisah ni terjadi, ketika Cikza sendiri waktu tu berusia 9 tahun.  Kalau diingatkan semula pasti, seram naik bulu roma. Kisah ni, benar dan di ceritakan oleh abah sendiri pada Cikza bila berginjak usia dewasa. Msa dengar tu, macam tak percaya. Tapi bila difikirkan semula memang percaya sebab ingat-ingat lupa laluan […]

 1,105 total views

Train To Busan Filem Seram Korea Meruntun Jiwa

Published on :

Akibat terlalu sibuk dengan dunia pekerjaan, adakah korang akan mengabaikan anak demi pekerjaan yang menyebabkan keruntuhan rumah tangga dan sebagainya, Filem seram Train To Busan kini bakal merungkai segala persoalan korang. Filem ini telah ditayangkan bermula 8 September 2016, sempat terlalu banyak kerja yang nak diselesaikan, harini dapatlah menulis review […]

 1,050 total views

Seafood Galore, Retro Cafe Vivatel Kuala Lumpur

Published on :

Lama dah teringin nak pergi ke Vivatel, Kuala Lumpur. Maklumlah jalan yang dilalui tu hari-hari Cikza tempuh balik kerja. Akhirnya rezeki dapat jugak merasa kat sini, walau bukan untuk datang menginap tapi kaki makan-makan. Letak dalam hati, berdoa moga satu hari pasti nak merasa menginap disini, geram nau , hari-hari duk teleng […]

 605 total views

Resepi Laksa Mudah Dari Dapur Anak Dara

Published on :

Anak dara sebelum nak menikah kena pandai masak, itu ayat deep dari mama. Sebut laksa, memang Cikza cerewet sikit bab-bab makanan kegemaran sendiri ni. kadang pergi pasar malam ke mesti beli sebungkus. Kalau tak sedap, keluar list terus gerai tu. Tapi rupanya senang betul nak buat laksa ni, cuma dengan […]

 14,024 total views,  2 views today