Miss V berbau itu membuatkan Cikza berasa kurang keyakinan, berkali menukar panty liner. Penyebab berbau adalah keputihan banyak yang tidak terkawal. Jika tak di bendung, akan menyebabkan gatal di sekitar bahagian intim.  Cikza merupakan pengguna setia Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU dari packaging lama lagi. Lagi pulak selesa menggunakannya.

Pembersih Sumber Ayu
Pembersih Sumber Ayu Kini Berwajah Baru

Kini Berwajah Baru Dan Mudah Dibawa Kemana Sahaja

Dengan saiz botol yang kecil, memudahkan dibawa kemana sahaja , ini memberi jaminan yang kawasan intim kita pasti nyah dari bakteria, kerana Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU ibarat seperti sahabat baik yang sentiasa bersama di dalam beg tangan korang. Tak perlu nak susah payah. Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU merupakan produk ideal bagi semua wanita dan di syorkan oleh Cikza untuk kengkawan.

Mengekalkan bentuk Botol yang diinspirasi, Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU kini tampil dengan lebih menarikbagi membezakan dengan setiap varian dihiasi dengan kekemasan dan sofitikated. Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU juga telah mendapatkan perakuan HALAL oleh JAKIM bagi pengguna Muslimah. 

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU
Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU

Dengan Ekstrak Utama Daun Sireh 

Bahan utama estrak daun sireh, Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU membekalkan perlindungan tanpa bakteria. Formulasi ini diperhebat dengan wangian semulajadi yang memberikan kesegaran berpanjangan.

Bila belajar erti “dewasa” umum mengetahui dan memahami keadaan serta keperluan tubuh badan. Dan kebersihan bahagian intim serta tubuh badan amat penting. Aroma Bunga yang di satukan mampu memberikan aroma yang menenangkan dan bersih sepanjang hari.

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU
Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU

6 Variasi Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Wangian Menarik 

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU
Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU

Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU merupakan produk ideal untuk semua peringkat umur, Dengan kawalan pH pada paras 3.5, ia merupakan paras ideal ekosistem berada dalam keadaan baik. Didatangkan dengan 6 Variasi Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU pelbagai wangian menarik. 

 • Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Orkid 
  • Haruman segar dari kuntuman bunga orkid, membuat wangian terasa ringan dan rasa bersih yang kekal sepanjang hari.
 • Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Mawar 
  • Wangian Mawar mekar yang manis memberikan aroma ketengan yang menenangkan dan rasa bersih sepanjang hari. Khas untuk berjiwa romantik.
 • Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Floral
  • Kombinasi percikan aroma pelbagai bunga memberikan rasa segar sepanjang waktu. Ciptaan untuk wanita yang ceria dan funky.
 • Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Musk 
  • Bauan semulajadi kasturi yang ringan menyuntik kesegaran optimum agar kekal sepanjang hari. Varian ini sesuai untuk mereka yang sentiasa positif
 • Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Gambir 
  • Bauan herba yang harum serta memberikan kesegaran semulajadi. Pilihan terbaik buat wanita klasik yang menghargai sentuhan alam didalam kehidupan.
 • Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Fruity
  • Aroma manis buah-buahan tropika yang mampu memberikan anda rasa bersih dan segar sepanjang hari. Pilihan ini terbaik bagi gadis lincah yang sentiasa yakin.

Rangkaian Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU dibawakan oleh WIPRO UNZA  kini boleh didapati di semua pasaraya utama dan kedai-kedai farmasi berhampiran. Harga pun masih mampu milik RM3.60 ( 90ml ) dan RM5.80 ( 200ml ). Jangan lupa dapatkan di kedai-kedai berdekatan, dan sangat di syorkan.


Komen Murni Cik Za

” Sebagai pengguna tegar Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU memang Cikza syorkan kepada korang, memang selesa bila menggunakannya, haruman yang ada pun kekal sepanjang masa. Lagi pula dengan pH 3.5 dapat melindungi bahagian intim wanita seperti Cikza yang aktif bergerak dan keputihan melampau yang menyebabkan bau. Dulu parah, kini lebih mudah dengan adanya Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU semuanya kekal seperti hari-hari biasa.

6 thoughts on “Pembersih Kewanitaan Daun Sirih SUMBER AYU Berwajah Baru !”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge