Satu hari di hospital, sangatlah meletihkan Cikza. Mana taknya kena buat rawatan itu, rawatan ini. Almaklum pesakit SLE biaslah. Macam-macam kena buat. Tambahan Cikza seorang yang aktif. Memang tersangatlah memerlukan. Tambahan pula bila waktu bendera merah menjelma itu petanda kena menyerah. Tapi tidak bagi Cikza sebaliknya seolah macam nak pergi berperang.

Sanitary Pad Amez
Rutin Harian Seorang Wanita | Tersangat Memerlukannya

Ibarat Pergi Berperang 

Dalam seminggu ni terasa memang nak cepat moody dan nak marah je, selera makan pun berkurangan. Tapi hakikatnya memang ibarat pergi berperang bila sampai masanya. Rasa nak hempuk orang pun ada. Siaplah sapa yang cari masalah. Tapi adakalanya ada jugak permasalahan timbul dikala waktunya telah tiba. Jadi tak selesa, jadi rasa melekit, jadi seakan berbau dan macam-macam lagi. Cikza pulak aktif bergerak, lagi jadi tak selesa. Tapi rupanya ada yang boleh membantu permasalahan yang dihadapi oleh Cikza selama ni.

Amez Sanitary Pad
Segala Permasalahan Boleh Diselesaikan | Amez Sanitary Pad

Rupanya Amez Care Boleh Membantu 

Nampaknya segala permasalahan Cikza dah pun selesai, Amez Care sangat membantu di kala diperlukan. Lagi pula di reka khusus untuk wanita yang mengalami permasalahan seperti yang Cikza hadapi. Lagi pulak ianya membantu memberi keselesaan si pemakai khusunya wanita yang aktif seperti Cikza. Lagi pula ia mengandungi herba-herba yang terpilih seperti Aloe Vera, Peppermint, Tea Plant, Chamomile dan Lavender sememangnya ia mampu menyelesaikan masalah seperti keputihan terlebih, dan berbau serta membantu menyihatkan khususnya daerah sensitif kaum wanita.

Sanitary Amez Overnight
Sanitary Amez Overnight
Day Amez Pad Untuk Kegunaan Harian
Day Amez Pad Untuk Kegunaan Harian
Sanitary Amez Pantyliner khusus atasi masalah keputihan
Sanitary Amez Pantyliner khusus atasi masalah keputihan

Amez Care Sanitary Pad didatangkan dengan 3 pack, untuk kegunaan harian, kegunaan waktu malam, dan kegunaan keputihan. Dengan ekstrak herba yang menjadikan ianya harum, mampu jugak memberi keselesaan kepada si pemakai, selain khusu untuk mereka yang mempunyai keputihan yang aktif. Dengan estrak harum juga dapat mengatasi permasalahan bau kurang menyenangkan dikala waktu bendera merah datang terjah. Bagi keputihan pula, usah khuatir dengan bau kurang menyenangkan, Dengan Amez Pantyliner semua masalah keputihan boleh diselesaikan.

Bagi yang ingin mendapatkannya, hanya terdapat pasaraya Aeon yang terpilih sahaja, makanya tidak semua cawangan Aeon ada produk ni. cara terbaik yang Cikza nak syorkan korang boleh buat pembelian terus di online store Amez Care. Sebarang info korang boleh rujuk Amez Care Where Intimate Make Comforts

Nak Beli Amez Care!!


Tip Bagi Menghadapi ‘Period Pain’

  • Kurangkan pengambilan makanan atau minuman sejuk termasuk bergas
  • Amalkan pemakanan sihat dan seimbang
  • Banyakkan minum air suam untuk beri keselesaan pada perut
  • Tuam perut dengan kain basah yang suam panas

Komen Cikza :

Pertama kali menggunakan produk ni, sepanjang 7 hari datang bulan ianya memberi keselesaan pada Cikza dalam melakukan tugas seharian, Waktu tu, Cikza terpaksa aktif ulang – alik ke HUKM, namun amat risau kebocoran yang melanda, dulu bersepah, kini ianya terkawal. Hari pertama mengenakan produk Amez Care Pantyliner sememangnya tidak memberi masalah keputihan berbau lagi. Semuanya berasa selesa dan terasa segar, harum sentiasa. Cikza syorkan kepada kaum wanita yang mempunyai masalah seperti Cikza untuk dapatkannya.

8 thoughts on “Kenapa Amez Care Sangat Diperlukan Khususnya Wanita ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *