Sebut je pampers semua para ibu bapa inginkan yang terbaik untuk anak-anak mereka terutama bagi mereka yang masih mempunyai anak yang masih memakai pampers. Tapi tahukah korang yang ada satu jenama yang bakal membuat sale besar-besaran sepanjang Big Baby Fair nanti. Baca sampai habis.

MamyPoko Pants Lazada Big Baby Fair 2016

Baru-baru ni, Cikza ada menerima bungkusan parcel, setelah di amati, rupanya ianya pampers jenama MamyPoko. Eh! kita kahwin pun tak lagi, tapi dah ada yang nak suruh buat review pampers pulak. Terpaksalah menggunakan 2 model yang sememangnya anak-anak angkat Cikza. Comel-comel tau. Lagi pulak, kedua-dua anak angkat Cikza ni menggunakan pampers berlainan jenama. Kalau ikutkan pampers yang di terima ni jenama dari oversea, memanglah sangat teruja nak menggunakannya.

13835629_309921062684476_522499561_o

Kenapa MamyPoko Menjadi Pilihan ?

Soklan tu, hehe walaupun bukan anak sebenar, tapi Cikza dah bertanya tentang pendapat, ibu bapa yang terlibat, alhamdulillah memberi impak yang positif. Dengan kombinasi pants memang mudah, sarung seolah memakai seluar sahaja. tak perlu nak pening-pening memikir, nak baringkan anak lagi, nak kejar anak lagi. Semuanya sarung bagaikan sarung seluar sahaja. Lagi pulak dengan pants yang tebal, dapat mengelakkan dari kebocoran, dan sebagainya. Pants Momy Poko sangat friendly sangat. Kepada ibu bapa tak perlu risau nak bangun malam untuk tukar pants anak lagi. Dengan MamyPoko hanya pakaikan pants sebelum tido dan digantikan pada esok paginya, kerana ianya menyerap sekurangnya 8 gelas air tanpa melihat kebocoran yang melanda. Dulu para ibubapa duk merungutlah asyik bocor tembus bagai, tapi dengan MamyPoko kini anda mampu tersenyum dan anak anda selesa tanpa menganggu tidur malam dan aktiviti seharian.

13843490_309921089351140_295382970_o

MomyPoko Jenama Yang Sangat “Friendly”

Dengan pants yang mesra dan tak terlalu ketat, buat pinggang si anak semakin selesa untuk memakainya. Sebab tu Cikza kata ianya sangat friendly dan selesa untuk memakainya. Firash dan yayat baru je umo 3 tahun. Tapi bila disuruh mengenakan pampers baru, berseloroh lari sambil pegang pampers tersebut.

” Ini Iyash punya pampers tau ayon, jangan bagi!”

Dah dapat pampert tu duk tayang lari satu rumah, happy tak terkata. Dulu waktu malam selalu bangun tukar pampers bila dah bocor, kini tidak lagi. Selesa dan mudah didapati. Kebiasaan akan ada ruam lampin di punggung firash tapi kini di percayai tidak lagi.

13646842_309921052684477_1676248209_o

Mesti korang rasa ianya berbaloi ke dengan harga yang di perolehi? Tapi kualitinya memang sangat puas hati tau walaupun harganya melambung tinggi. Janji keselesaan anak diutamakan. Tapi korang tau tak tak lama lagi Lazada akan mengadakan Promo Big Baby Fair bermula 27 julai sehingga 31 julai tau. Rupanya diskaun kaw-kaw habis sehingga 80% tau. Masa ni lah korang wajib borong sakan almaklum tengah murah lah kan, bukanya kena bayar mahal pun kalau dah diskaun yang pasti Jenama MamyPoko adalah salah satu jenama yang di whistlistkan untuk promosi diskaun besar-besaran. Korang jangan pulak lupa, save the date. 

LazadaMY_BigBabyFairUpto80OFF_300250_End_31July2016

 782 total views,  2 views today

2 thoughts on “MamyPoko Pants Jenama Dipercayai Ramai Dari Lazada Big Baby Fair”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge