Sweetheart seindah nama, bermaksud yang tersayang, sesuai benarlah dengan nama butik yang Cikza nak ketengahkan ni. Jika yang tersayang menjadi pilihan, maka koleksi yang di pilih sesuai dan mudah diingati sampai bila-bila. Butik Sweetheart jika diamati namanya memang mudah diingati dan comel sangat. Jadi tak mustahil jika lepasni menjadi whistlist korang nak dapatkan koleksi terbaru dari butik ni.

Sweetherat Seindah Nama
Sweetherat Seindah Nama

Nak pilih untuk raya, mungkin dah terlambat nak buat keputusan, apa kata buat pilihan untuk ke pejabat atau pun untuk stock simpanan raya haji pulak. Banyak yang Cikza nak kongsi ni, rugi lah kalau tak rebut koleksi yang ada ni. Meletop-letop! anggun, muslimah itu yang wajib lah korang terjah.

4 Koleksi Yang Menjadi Pilihan

  • Koleksi Sweetheart
    • Shawl dan Tudung 2 muka yang kini menjadi hot seller
  • Koleksi Mirabella
    • Menyediakan Baju Kurung Moden
  • Koleksi Salsabila
    • Bagi mereka yang meminati jubah wanita memang sangat sesuai
  • Koleksi Andalusia
    • Bagi mereka yang meminati jubah lelaki yang segak lagi bergaya.

Kesemua koleksi diatas adalah amat sesuai bagi mereka yang mementingkan kesederhanaan tapi di datangkan dengan rekaan yang meletop dan muslimah. Dan amat sesuai bagi mereka merealisasikan untuk mengenakan ketika ke pejabat mahupun acara keramaian.

Koleksi Sweetheart

Untuk shawl tudung 2 muka, koleksi ini didatangkan dengan material Jameela Crepe, Bubble Crepe, Chiffon Crepe, Chiffon Sakura dan Chiffon Georgette yang bermutu tinggi. Pelbagai design dan koleksi serta warna menarik yang menjadi pilihan mereka yang ingin mengenakan dengan busana pilihan hati.

Koleksi Mirabella

Untuk koleksi Mirabella ini didatangkan dengan kurung moden yang bermaterial Satin Pucci yang tinggi kualitinya. Dengan pelbagai warna menjadi pilihan, ia juga didatangkan dengan size S,M dan L sahaja, sesuai juga mereka yang berbadan ramping dan tinggi.

Koleksi Mirabella | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Mirabella | Anggun Dari Sweetheart

 

Koleksi Mirabella | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Mirabella | Anggun Dari Sweetheart

 

Koleksi Mirabella | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Mirabella | Anggun Dari Sweetheart

Koleksi Salsabila

Koleksi Salsabila adalah jubah rekaan terkini yang anggun dan muslimah, sesuai untuk mereka yang berbadan agak berisi kerana rekaan ini menampakkan mereka lagi langsing. Material yang di gunakan adalah bukan calang-calang lagi antaranya Heavy Dull Satin Ombre, Como Crepe dan Italian Monaco. Didatangkan dengan saiz antaranya S, M, L, XL dan berita baik buat mereka yang berbadan besar, rekaan ini juga disediakan sehingga 2XL. 

Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Salsabila | Anggun Dari Sweetheart

Koleksi Andalusia

Jubah lelaki moden ini, direka khusus menampakkan si jejaka segak memakai. Didatangkan dengan material Italian Paloma, Italian Heavy Valentro, Cotton Hand Wooven, Italian Monaco dan Italian Valentro Uomo. Kerana itu didatangkan dengan pelbaigai warna agar menaikkan lagi segak si pemakai. Didatangkan dengan size S, M, L, XL dan design ini juga turut menyediakan size sehingga XXL.

Koleksi Andalusia | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Andalusia | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Andalusia | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Andalusia | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Andalusia | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Andalusia | Anggun Dari Sweetheart

Nak tahu tak, koleksi ini jugak adalah terlajak laris, dan sesuai pada jejaka-jejaka yang minat nak mengenakan jubah seperti pengasas jubah lelaki terkemuka. Jubah rekaan andalusia ini juga menjadi pilihan buat Da’i Wandazrin yang sesuai sangat dengan warna serta nampak segak dan kacak bila mengenakannya tau. Bagi lelaki-lelaki di luar sana korang wajib dapatkannya hokey!

 

Koleksi Andalusia Digayakan Oleh Da'i Wandazrin | Anggun Dari Sweetheart
Koleksi Andalusia Digayakan Oleh Da’i Wandazrin | Anggun Dari Sweetheart

Nak Borong Kesemua Koleksi Sweetheart ?

Koleksi-koleksi yang di tunjukkan tadi, korang boleh buat tempahan melalui atas talian seperti yang disediakan, bukan susah pun semuanya di hujung jari. Atau korang boleh juga terjah Vendor Butik Nanano yang terdekat untuk dapatkannya, pastikan ianya dari koleksi keluaran Sweetheart. Jom klik link di bawah untuk sekodeng koleksi terbaru dari mereka.

13524346_298743230468926_1174143833153119213_n

 775 total views,  2 views today

4 thoughts on “4 Koleksi Sweetheart Anggun Yang Menjadi Pilihan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge